lostyazilim
tr.link

Paravan Site Kullanım Detayları

16 Mesajlar 2.259 Okunma
lstbozum
tr.link

BiELOF BiELOF Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Makine Modelcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 85 / 359
  • Ticaret 2, (%50)
1-2-3 yazdıkların güzel. Farklı yöntemlerle de bir şeyler yapabilirsiniz.

4- şık olmazsa olmazlardan olmalı.

Alt sitelerden ana siteye link verir iken alt sitelerinizi çöp sitelere çevirmeniz an meselesidir.

Hangi konuda yazdım hatırlamıyorum fakat son 1 hafta içerisinde bununla ilgili bir konuya yazmıştım. Yorgunum, üşenip geçmiş mesajlarıma bakamadım :) Kusura bakmayın.

Buraya yazmışım :D

https://wmaraci.com/forum/1940696-mesaj2.html

Not: Ana siteyi desteklemek istediğiniz siteler;

Paravan site değil, alt site olarak kullanın.

Her sitenin bazı kelime anahtarlarında çıkabilmesini sağlayın. Çöp site olmasın derken bunu kastetmiştim.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)

mmkbilisim adlı üyeden alıntı

Merhabalar Paravan Siteler Ne kadar kasılırsa o kadar verimli ömrü uzun olur.
Özellikle özgün yazılar girilip sosyal medya gücü kullanılmalı küçük hesaplar alarak ayakta tutarsınız.
birbirleri ile destekleme kısmı ise kimine göre yanlıştır ama eğer imkanınız varsa desteklemeyi sonlara saklayınız ilk tanıtım her zaman daha etkilidir.

Minumum size tavsiyem 6 aydır 6 ay boyunca siteyi içerik sosyal medya yönünden kasınız haftada min 3 tanıtım alınız. Makaleler botla çekileceksede her gün en az bir özgün içerik girilmedilir.

40 site çok masraflı olabilir bunu ilk etapda 25 site olarak tasarlamanız daha mantıklıdır haber açacaksanız ajans haberlerini kopyalamamaya dikkat ediniz bir sene sonra o kazançlarla yeni sitelerinizi açıp editör tutarsınız hatta :)

yok hocam forex sitesi benımkısı benım amacım ıstedıgım kelımelerde yukarda çıkmak bu nedenle paravanlarıda bazı kelımeler ıcın kendımı desteklemek ıcın yapayım dıyorum. Yanı ayda bır tanıtım yazısı sıkıştırsam araya diyelim ki birin de forex, diger ay forex sinyalleri gibi sıkıntı olur mu acaba ?

Ek Olarak:

BiELOF adlı üyeden alıntı

1-2-3 yazdıkların güzel. Farklı yöntemlerle de bir şeyler yapabilirsiniz.

4- şık olmazsa olmazlardan olmalı.

Alt sitelerden ana siteye link verir iken alt sitelerinizi çöp sitelere çevirmeniz an meselesidir.

Hangi konuda yazdım hatırlamıyorum fakat son 1 hafta içerisinde bununla ilgili bir konuya yazmıştım. Yorgunum, üşenip geçmiş mesajlarıma bakamadım :) Kusura bakmayın.

Buraya yazmışım :D

https://wmaraci.com/forum/1940696-mesaj2.html

Not: Ana siteyi desteklemek istediğiniz siteler;

Paravan site değil, alt site olarak kullanın.

Her sitenin bazı kelime anahtarlarında çıkabilmesini sağlayın. Çöp site olmasın derken bunu kastetmiştim.

okudum hocam ordaki yorumuda o zaman dogru yolda ılerlıyoruz demektır. Tesekkurler :)

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
KralFx benim düşüncem siteniz birazdaha index alsın ve index alma sürelerini düşürmeye çalışın.Diğer siteleriniz içinde faydası olacaktır.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)
Ana sitemizi açtık içerikleri girdik, sitemiz belirli bir hit kazandıktan sonra 3tane paravan site açtık diyelim. Bu açtığımız 3 paravan siteye düzenli özgün içerikler giriyoruz. Bu 3 sitemizde 15-20 içerik olduktan sonra sitemizin ana sayfasına ve alt sayfalarına link çıkışları veriyoruz. Ancak bunu footer,banner vs diye abartmayın ve birden 10-20 link çıkışı yapmayın, zamana yayın. Her yazıda link çıkışı yapmayın. Ayrıca 15-20 içerik girip bırakmıyoruz haftada bir içerik girmeye devam ediyoruz. Ben bu 3 paravan siteyi free bloglarla vs destekliyorum. Ayrıca free bloglar arasında da birbirlerine link çıkışları var sadece üst sitelere değil. Genel olarak durum bu, zahmetli iş biraz ^^
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Bu yöntemi yapmak yerine reklam vererek ucuzca ve zahmetsizce çözebilirsiniz diye düşünüyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

grsy grsy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1256
  • Beğeniler 148 / 399
  • Ticaret 22, (%95)
emrekirbiz kalıcı olmuyor be hocam reklam yineleme ücretleride pahalı olabilir
emrekirbiz

kişi bu mesajı beğendi.

hesap satış
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al