KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
bu paravan blog olayı kafamı karıştırıyor aslında çok konu açılmış bununla ilgili ama tam olarak öğrenmek istediklerimi öğrenemedim.
Diyelim ki 40 adet siteniz var. Buunların 5 adeti ana siteniz 35 ini ise ana sitelerinizi desteklemek amaçlı kullanmak istiyorsunuz.
Tüm siteleriniz farklı ıp üzerinde barınıyor.
blogcu uzantılı vs değil her biri com net uzantılı siteler.
Sitelerin hepsi hem içerik hem de isim olarak birbiri ile aynı kategoride siteler.
Şimdi bu 5 ana sitmizi desteklemek için hangi yolu izlemeliyiz ?
1-) Bu 35 siteye günlük, gün aşırı veya 3 günde bir her neyse içerik girilir toplam da 15-20 makale sonunda ana sitelerden birinin tanıtım yazısı yayınlanır. Ve devam eden 15 gün sonunda diğer sitenin tanıtım yazısı yayınlanır. Ve böyle devam eder gider.
2-) Bu 35 siteye ilk etapda içerikler girilmeye başlanır. Bir zaman sonra girilen içeriklerin tümünde ana sıteye 1 veya 2 adet her yazıda link çıkışı yapılarak ana sıte desteklenir.
3-) Bu 35 sitenin hem reklam alanlarına ana sitelerin linkli reklamı hem de footer a yine ana sıtelerin linkleri eklenir. Aynı zamanda belirli sürelerde yine tanıtım yazıları ve içerikler içerisinde ki linklemelerle ana siteler desteklenir.
4-) Evet arkadaşlar 4. şık olarakbu işin tam anlamı ile oluru nedir, nasıl olmalıdır, bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler . .
Ek Olarak: kimseden ses yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Okumaya üşendim, akşam detaylı anlatacağım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
sosyal medya reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba hocam belki faydası olabilir.
Yaşıyoruz işte ölüm icabı...
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
@trgames hocam resim gorunmuyor bende ama ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Şimdi okudum,
Ana siteleri desteklemek için Reklam, tanıtım yazısı, link çıkışı olarak belirlemişsiniz zaten.
4,5,6 şeklinde belirli şıklar istiyorsunuz bunu anladığım kadarı ile.
Fakat ben sanal alemde paravan siteleri bu saydığınız yöntemler dışında nasıl kullanılır hiç görmedim. Bu yüzden cevap olmayabilir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Yazmış olduklarınız dışında madde olduğunu düşünmüyorum.Doğru bilgiler yani.Ancak 35 siteye içerik doldurmak çok sıkıntılı bir durum :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar Paravan Siteler Ne kadar kasılırsa o kadar verimli ömrü uzun olur.
Özellikle özgün yazılar girilip sosyal medya gücü kullanılmalı küçük hesaplar alarak ayakta tutarsınız.
birbirleri ile destekleme kısmı ise kimine göre yanlıştır ama eğer imkanınız varsa desteklemeyi sonlara saklayınız ilk tanıtım her zaman daha etkilidir.
Minumum size tavsiyem 6 aydır 6 ay boyunca siteyi içerik sosyal medya yönünden kasınız haftada min 3 tanıtım alınız. Makaleler botla çekileceksede her gün en az bir özgün içerik girilmedilir.
40 site çok masraflı olabilir bunu ilk etapda 25 site olarak tasarlamanız daha mantıklıdır haber açacaksanız ajans haberlerini kopyalamamaya dikkat ediniz bir sene sonra o kazançlarla yeni sitelerinizi açıp editör tutarsınız hatta :)
1 kişi bu mesajı beğendi.