-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kodlarla uğraşamam diyorsan wordpress joomla blogger temaları yapabileceğin bir program önereyim sana. İsmi Artister ücretlidir ama işini görür...
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hocam kursa felan gitmeyin orda birşey yaptıkları yok bende gittim bişe öğretmediler ben psd to css videolarını izleyerek öğrendim google psd to css yaz bir sürü video var hoşuna gideni izle öğrenirsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
panteist adlı üyeden alıntı
artisteer çok kolaylaştırıyor gibi görünüyor. ama js/jquery/css ile yapılan animasyonlar, geçişler, görsellik asla yakalanamıyor. ful paketi 130$dı crack bulmak zor zaten. :) artisteer.com
------------------------
yazılım olarak Notepad++ kullan. dreamvviewer işini kolaylaştırıyor gibi görünsede ezbere/görsele dayalıdır. kod bilgini geliştirmek için notepad++
Artister ile tabiki manuel yapılan temalardaki görselliği elde etmek mümkün değil belirli yapı veşablonlara uymak zorundasınız. ancak dediğim gibi kodlarla uğraşamam diyorsa bu program işini görür.
ek olarak yazılım anlamında ben aptana studio3 kullanıyorum, bazende codelobster kullanıyorum.
tavsiye hangisi derseniz sağlam bilgisayarınız varsa aptanayı öneririm, arkadaşımın dediği ezber olayı kişiden kişiye dğişir.
Bazılar kodun 2.harfini yazıp gerisini programdan bekler bazılar tamamen yazar ve hatalarını denetler vs.
notepad++ tabiki güzel program ama ben kullanmıyorum nedenini bilmiyorum kullanmıyorum işte :)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webdesign
-
-
Ad Soyad
S** K**
-