HellBoy05 adlı üyeden alıntı

Evet bu konuda haklısınız. İngilizce olarak yabancı arkadaşların yaptığo şahane anlatımlar var, ingilizcem var ama okadar anlayacak kadar değil kelime kelime anlayıp kişini yaptığına bakarak bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum ben oda zor oluyor. Türkçe ise çok az yapanlar ise ücretli satıyor zaten.

Bu arada ben de çizim yapıyorum kendi siteme bazı tasarımlar yapıyorum ek menü açarak dahil ediyorum siteme, dilim aracını kullanark yaptım o dilim aracı ile linkde verdim web için kaydettim, pngleri böldü ve html formatda kodladı bu kadar kolay ancak pek bir işe yaramıyor tema yapılamaz öyle değilmi?


YouTubeda Türkçe olarakta yeteri kadar dersler mevcut. Zaten html ve css öğrenilmesi o kadarda zor değil.

Dilimleme aracı tek kendisi hiç bir işe yaramaz. Dediğim gibi, dilimledikten sonrada html ve css olarak editlemek zorundasınız. Misal, menü olduğu gibi pngdir siz o resmi kaldırıp css kodlarıyla menüyü oluşturmalısınız. Aslında eli alışan biri için zor değil.

Dilimleme aracı için html css kodlarını daha temiz biçimde kodlayan eklentiler olabilir. Ben fazla araştırmamıştım. Bir bakın belki bulursunuz.