selam wm lar

pnd.tl nin daha önce konusunu açmıştım, ödeme alırsam güncellerim diye de bulamadım şuan o konuyu bu yüzden tekrar açıyorum. ödemeyi aldım diye.

diğer link kısaltma sitelerinden çok daha kaliteli ve türk yapımı bir servis. normalde türklerin yaptığı bu tür işlerden uzak durun derdim ama burası profosyonel olarak çalışmaya çalışıyorlar.


*50 tane rahatsız edici reklamları yok.
*cpm sabit 10 lira
*ödeme yöntemleri papara ve ininal
*destek ekibi, en azından sosyal medyadakiler sizle ilgileniyor. geri dönüyorlar, yardımcı olmaya çalışıyorlar. diğer servisler gibi değil. bu en büyük artıdır bu site için.
*sayımları düzgün.
* her türden linki kısaltabiliyorsunuz.

yabancı bir servis kullanıyorsanız sözüm yok ama eğer türk kısaltma servisi kullanıyorsanız, kesinlikle bunu tavsiye ediyorum. daha önce link kısaltma servisi önerisi konusu açmıştım, orda da öneri bekleyenler vardı. onlar için de bilgilendirici bir konu olmuştur umarım.




ödeme kanıtı:




REFLİ LİNK
refsiz link



refli linkten üye olursanız sevinirim.


dipnot olarak, bu konuyu diğer sahtekar, özellikle link.tl gibi **************ları hala kullanan varsa kesinlikle değiştirsin diye açıyorum. eminim ki bu site ileride daha da kendini geliştirecektir. şimdiden sizde burdan kazanmaya başlayın.