McFLY
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Peki, herkes sorun olmaz diyor da. Bu programların sahipleri ücretsiz bile olsa başka sitede paylaşılmasını istemiyorsa ve dava açarsa nasıl başa çıkacaksınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
yanlış anlamayın beni. Legal program indirme sitesi açıpta para kazanma hevesiniz varsa hiç girişmenizi tavsiye etmem, istediğiniz kadar özgün içerik eklesenizde hit almanız mucize gibi bir şey olur. Artık milletimiz googledan program indirmek istediğinde programın başına site adresini yazarak aratıyor. Daha önceden legal program indirme sitesi açmak için yatırım yapmıştım ama boşa gitti
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dünyayı Kurtarmak.
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
yasal olmasa tamindir ve gezginlerde olmazdı bende geçen bi açtım program indirme sitedi 2 günde adsense reklamı aldım şimdi yavaş yavaş ekliyorum programları.
Bi sorun olmaz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
McFLY adlı üyeden alıntı
Peki, herkes sorun olmaz diyor da. Bu programların sahipleri ücretsiz bile olsa başka sitede paylaşılmasını istemiyorsa ve dava açarsa nasıl başa çıkacaksınız?
Ücretsiz dağıtılan programların paylaşımı legal bir durumdur. Dediğiniz durum için ise sitenize iletişim adresi eklemelisiniz. Böyle bir durum oluştuğunda karşı firma önce durumu size ibraz etmek durumundadır. Sizinle iletişim kurduktan sonra kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde 1 hafta içerisinde sitenizden içeriği kaldırıp geri bildirim yapacaksınız. Bir sıkıntı kalmayacaktır.
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Personeli
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende 7 yıllık program indirme sitesi var.. legaldir sorun yaşamazsın adsenseyi de sitene yerleştirebilirsin.. bu arada sitemi satmayı düşünüyorum ilgilenirsem pm atabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Warez kesinlikle sorundur.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
5 yildir bu tur site işiyle ugraşiyorum serial ve telif hakki iceren icerikler yayinlamadigin sürece olmaz bu konuda kafana takilan birsey olursa sorabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ücretlileri trial, bedavaları istediğin gibi paylaşabilirsin.. sorun olcak olsa inndir.com gibi bir site ayakta duramazdı..
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
tamindir.com gibi sahipleri tarafından ücretsiz paylaşılan programları paylaşırsan hiç bir sıkıntı olmaz hatta adsense fena kazandırıyor kısmen ben kurdum :D