-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ARKADASLAR SAKIN REKLAM-10 KULLANMAYIN !!!!!! ***********LAR
admin bilmiyorum yasakmi ama suan ben dahil bir cok kisi dolandirildi paralari kestiler hesaplardan daha sonra odeme talep eden hic kimsenin odemesini vermediler ayin 10-05-2015 odeme talebinde bulundum kac kez mesaj yolladim donus bile yapmiyorlar KAPATIP GITTILER
Merhaba arkadaslar film sitemde reklam 10 reklamlarini kullaniyorum yakklasik 6aydir ilk zamanlar cok guzel kazaniyordum sonralarda hitim arti kazancim dusmeye basladi 7k -8k = 2tlmax ama onada eyvallah dedim yanliz bugun gordugum sey herseyi bi kenera biraktirdi karsisindakileri salak yerine koymalari zoruma gitti 2gun oncesinde baktigimda bakiyemde 66tl vardi bugun onun enaz 70tl olmadi lazimdi lakin baktigimda articagina eksilmis ve hicbir gerekcesi olmadan 45tl dusmus diceksiniz hile var vs aylardir reklam kodlarini koydugum yerden kipirdatmadim ve tek bir sitemde kullaniyorum yaptiklari sey gercekten ayip ne ticaret ahlakina nede baska bir seye uyuyor eger burdanda mesajimi gorupte yine donmezlerse tek kelime ile yaziklar olsun onlara ne diyim insanlari bu sekilde kandirmalari zoruma gidiyor deseler 20tl ihtiyacimiz var seve seve kesin derdim ama bu sekilde yaptiklari sey ayiptir bu sadece benin gordugum ustelik belkide gormeden neleri sildiler.
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
film sitesi için mi? öyleyse normal.
edit: siteye baktım da daha türkçe imla hatalarına dikkat edilmemiş:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Neden normal hocam bunca ay silinmedi ? Simdi neden hicbir gerekce sunmadan sildiler adsense bile koydum siteye £80verdi bir haftada sonra korku fileri var kaldirin filmi dedi bende filmi biraktim adsenseyi kaldirdim ama parami verdi tikir tikir banda yapmadi baka bi uyarida tesekkur etti reklam 10 neden siliyor peki bir aciklama yapmadan ona takildim ben
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
telif hakları sorun olur ancak bu site de legal bi siten olsa bile sorun yaşarsın. amatör ve türkçe dil bilgileri berbat seviyede:) bin liraya tasarım yaptıran pırofeyşinılmış gibi iş yapıyor memlekette:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen telif haklari sorun ama denenek istedim para lazimdi google amcamda kiyak yapti bir bakima:D bunlar ise sadece googleden geleni ve pc geleni sayiyor soyleki 8k gosterim 500 gecerli sorarlar nerde bu 7.5k insan diye :cool:yandex bing hic birini saymiyorlar ustelik mobilede dahil ve mobileden daha cok islerine geliyor cunki sorgusuz direk reklama yonlendiriyordu siteye mobil girilmiyordu
Ek Olarak: reklam 10 harici film sitesine odeme yapan bi firma oneriniz varmi arkadaslar ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bendende indiregandi yaptılar ************** bir firma ilk başta iyiydi şimdi battı galiba..
$ Hit alan bir siteniz mi var dolar bazında para kazanın $
https://popcash.net/register/63254
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
suandada 2hafta olucak parami alamiyorum icerden odeme talebinde bulundugum halde vermiyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
reklam-10 :D kazık :D paranı belki hiç alamıcaksın belki cok sonra yarısını alacaksın :D cpatrendreklam kullan ama film sitesine reklam verir mi bilmiyorum kuralları okursunuz :)
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad