ARKADASLAR SAKIN REKLAM-10 KULLANMAYIN !!!!!! ***********LAR
admin bilmiyorum yasakmi ama suan ben dahil bir cok kisi dolandirildi paralari kestiler hesaplardan daha sonra odeme talep eden hic kimsenin odemesini vermediler ayin 10-05-2015 odeme talebinde bulundum kac kez mesaj yolladim donus bile yapmiyorlar KAPATIP GITTILER
Merhaba arkadaslar film sitemde reklam 10 reklamlarini kullaniyorum yakklasik 6aydir ilk zamanlar cok guzel kazaniyordum sonralarda hitim arti kazancim dusmeye basladi 7k -8k = 2tlmax ama onada eyvallah dedim yanliz bugun gordugum sey herseyi bi kenera biraktirdi karsisindakileri salak yerine koymalari zoruma gitti 2gun oncesinde baktigimda bakiyemde 66tl vardi bugun onun enaz 70tl olmadi lazimdi lakin baktigimda articagina eksilmis ve hicbir gerekcesi olmadan 45tl dusmus diceksiniz hile var vs aylardir reklam kodlarini koydugum yerden kipirdatmadim ve tek bir sitemde kullaniyorum yaptiklari sey gercekten ayip ne ticaret ahlakina nede baska bir seye uyuyor eger burdanda mesajimi gorupte yine donmezlerse tek kelime ile yaziklar olsun onlara ne diyim insanlari bu sekilde kandirmalari zoruma gidiyor deseler 20tl ihtiyacimiz var seve seve kesin derdim ama bu sekilde yaptiklari sey ayiptir bu sadece benin gordugum ustelik belkide gormeden neleri sildiler.