-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Imkani yok hocam. Insanlar google algoritmasini çözüyor, emek işi hikaye. Parayi basıyorsun, ordan backlink burdan ic dis seo, surdan su burdan bu yandan reklam al sana 10k hit..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zor diyelere fazla kafa takma, kime göre neye göre zor?
Trendleri takip et, makaleler bilgi veren dolaylı cümlelerin en az olduğu kaliteli yazılar olsun. Kesinlikle geçmişe dönük yazı girişi yapmamaya çalış. Her zaman yeni, güncel ve popüler olan konular ele alınsın.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Zor ama imkansız değil. Çok iyi kelime bulman lazım.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
İmkansız diyen arkadaşlara şaşırıyorum doğrusu. Yapılabilir kesinlikle yapılır ama ne kadar emek harcarsınız onu bilmiyorum.
İç linklemeyi mükemmel yapmalısınız. En önemli nokta bu. Alfabe makaleniz içerisinden a makalesine b makalesine tek tek gidecek şekilde bir ağ kurmanız lazım.
Ayrıca makaleleri 'baş ağrısı nasıl geçer' şeklinde aranması çok olan konularda değilde çok çok daha alt alanlarda yazmalısınız.
Aylık aranması 100 k olan kelimeyi değil aylık aranması 500 olan long tail kelimeleri hedefleyen. Aylık aranması 500 olan kelimeyi hedefleyip ilk sıraya çıkarsanız günlük 10 hit aldınız diyelim. Bu şekilde +/-100 makale yazdınız diyelim hitiniz günlük 1000 olacak minimum.
Ve inanın aranma hacmi düşük diye bu tarz kelimelerin çoğu boş. Hiç yazı girilmemiş.
Atıyorum aylık 400 aranmalı 'a ağrısı kaç günde geçer' konusu var. Siz bu konuyu hedefleyip makale yazmalısınız. Rakipleriniz bu konuda genelde daha fazla aranması olan 'a ağrısı nasıl geçer' konusunu hedeflediği için kısa sürede ilk sıraya yerleşir ve hit çekmeye başlarsınız.
Ama direkt olarak 'a ağrısı nasıl geçer' konusunda link siz sosyal medyasız çıkmak zor. İmkansız değil makalenin kalitesi ve şansa bağlı ama biraz
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yotubede Yorum Tutturucu:)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
seoya calismak artik hic mantıklı degil konu cekme botlari ile okadar emğinizi 1 dakikda cekiyorlar sen ugras dur
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Sene 2013 veya 14 hatta forumda konusu var s3 kelimesinde ilk sıraya geldim 2 aylık siteye anlık hit 1000 leri vurdu 3 gün sürdü serüven ama geldi 😀
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
bilgisayar programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
yabancı bir yazar okumuştum hayat hıkayesını anlatıyordu şuan olarak hangi site oldugunu bılmıyorum ama senelık 250 içerık yanı sıra seo+backlınk+sosyal medya vb yontemlerı kullanmamızı onerıyordu. yani tahmını olarakta kazancının senelık 100.000 dolara denk geldıgınden bahsedıordu 8 seneden berı bu işi yapıyormus. aklımda kalanlar bunlar... aslında verdiğim bu örneğe bakaraktan sizin yönteminiz biraz zor gibime gelıyor hocam.
çünkü uygun baslık secımı desen kelime veya trend konular desen baya bı takıp yapmanız gerekli
Webmaster Rehberi: www.webmasterrehberi.com
plex
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Programmer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sen zaten iyi makale yazarsan o yazıların internette paylaşılacak organik seo zaten böyle oluyor. Seo dediğimiz şey internette bilinirlik. işlemi hızlandırmak istiyorsan kaliteli sitelerden backlink alacaksın mecbur algoritma bu . ayrıca sosyal medya linklerinin bir işe yaradığını bugüne kadar görmedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çok zor çünkü günümüzde haber siteleri, onedio gibi sitelerin bünyesinde bir çok kişi çalışıyor ve bu kişiler sizden önce o makaleyi çoktan paylaşmış oluyor. Google dan hit çekmek için 1 veya 2.sırada olmak lazım. Google da olmayan ama arama hacmi yüksek olan kelimelerde yazı yazarsanız hit alabilirsiniz. Niş site ile 10k alabileceğinizi düşünüyorum. Ama 10k lık bir site ne işe yarar tartışılır.