-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar sechaber.com internet haber sitesinin sağ tarafına kayan reklam banner'ı koymak istiyorum.(NOT: Adsense reklamı değil. Başka bir reklam şirketinin reklam kodlarını koyacağım. Çünkü adsense'de kayan reklam yasak olduğunu biliyorum.)
Birçok kayan reklam kodu buldum fakat bu kodları kullandığımda firefox'ta reklamlara tıklayamıyoruz. İE'da tıklanıyor ama firefox'ta reklama tıklanmıyor.
Sonra başka bir kod daha buldum. O kod'da tıklanmama sorunu yok ama bu sefer de telefondan giren kişiler reklam yüzünden haberleri okuyamıyor. Çünkü bu reklam telefon ekranının yarısını kaplıyor...
Firefox, İnternet Explorer, yandex, chrome'da tıklanabilen ve cep telefonlarından girince sorun yaratmayan bir sağ kayan reklam kodu var mı?
Ya da reklamlar cep telefonundan girenlere hiç gözükmese de olur. Sadece bilgisayardan girenler görsün, telefondan girenlere kayan reklam gözükmese de olur.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
www.chpgundemi.com'un Genel Yayın Yönetmeni
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim böyle başlık mı olur. Biraz dikkatli davranın lütfen. Senın sorunun bu baslık altında çözülebilir belki ama senin sorununu yasayan baska birsi Google'da bunu "yardımınza ıhtıyacım var" diyemi aratır sence ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Radyo-TV
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haber sitesi ve mobil tema yoksa büyük bir eksiklik bence bunu çözerseniz reklam sorunuda çözülmüş olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mobil temamız var. Telefondan giren kişiler için siteyi mobile uyarladık. Ama siteye sağ veya sol kayan reklam ekleyince mobil'de sorun oluyor. Reklam banner'ı telefon ekranının yarısını kaplıyor :s
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunu arasına ekler misiniz? Tabi .sagreklam class'ının adını değiştirerek. ID ise # koyuyorsunuz başına, biliyorsunuzdur. :rolleyes:
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Havacılık
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kodlar bir sitenin mobil cihazlarda da görülebilmesini mi sağlıyor acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Havacılık
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevabınız için teşekkürler.Ben yeni başladım bu işlere.
Sormak istediğim soru şu aslında: yaptığım bazı siteler farklı cihazlarda farklı şekilde görülüyor.
Bu kod o farklı görünmeyi engeller mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sayesinde sorunu çözdük. Sağolsun çok ilgili bir arkadaş. PM'den çok yardımcı oldu ve sonunda çözümü bulduk. Kendisine teşekkür ediyorum.