-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sistem Ağ Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En iyi dijital pazarlama stratejiniz nedir ? bunu ortaya koyan siteniz hangileri
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
paravan blog önemlimi ? yoksa paravan bloga harcayacağım zamanı kendi blogumamı harcasam.
mixoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Barmen
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Wodpress tabanlı soru cevap sitesi kurdum, eklenen sorular ve cevaplar için hiçbir seo çalışması yapmadım ama xml ile google gönderiyorum bunun bir faydası olur mu? Yoksa her soru için seo düzenlemesi yapayım mı? En basit nasıl yapılır? Etiket mi, yorum mu gibi gibi..
ek olarak siteye haftanın soruları ya da en çok tercih edilen kategorilerden bazı sorular gibi yazılar ekleyip o yazılardan sorulara iç link versem daha mı iyi olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
K** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yaklaşık 1 ay önce kurduğum bir haber sitem var. sosyal medya hesaplarından günde ortalama 1k kullanıcı geliyor. ajans abonesiyim ve günde ortalama 150 yazı paylaşılıyor. sizce haber sitesinde bu aşamada hit arttırmak için nasıl bir adım atmalıyım? (not: gazeteciyim, seo ve adwords gibi terimler ve bunların alt terimleri hakkında fazla bilgim yok düşük bütçeyle adım adım neler yapabileceğim hakkında yönlendirilmeye ihtiyacım var. )