lostyazilim
tr.link

SEO & Proje Yönetimi & Dijital Pazarlama Sorularınızı Cevaplıyorm

37 Mesajlar 3.414 Okunma
lstbozum
tr.link

blanc41 blanc41 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 549
  • Beğeniler 32 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
MuhammedAVCI şuanda 30. sıralarda dolaşıyor hocam siteyi açalı 1 hafta oldu. Açtığım konuların özgün olmasına dikkat ediyorum ek olarak sitede ana sayfasında özgün bir tanıtım makalesi mevcut eksiklerim veya önerilirini yazarsan sevinirim. Sosyal medya hesaplarını açtım..

www.sametavci.com.tr
wmaraci
reklam

MuhammedAVCI MuhammedAVCI İlla Edep! İlla Edep! Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Professional SEO Expert
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 106 / 279
  • Ticaret 31, (%97)
blanc41 Pm ile iletişime geçin musait olduğum zaman ilgileneceğim.

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
[QUOTE=MuhammedAVCI;2665943]redakte Adwords reklamlarının tıklama oranları anahtar kelimelere göre değişmektedir fakat ortalama %5 den yukarı değildir.

Aktif 4 adwords kampanyamın en düşük tıklaması bile %5'in üzerinde ortalaması %12 , ki en çok görüntülenme alan anahtar kelimelerimde %27 gibi tıklama oranları var. Adwordsü komple değerlendirmek yanlıştır ancak bildiğin ve uzun bir süre düzenli reklam çıktığın sektöre göre yorum yapmak daha mantıklı.

• Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 106 / 279
  • Ticaret 31, (%97)
ferzileyto Adwrods ün vermiş olduğu analizlere göre değil bağımsız analizlere göre bunu değerlendirmek gerekir bende o değerlendirme sonuçlarına dayanarak bunu söyledim hiçbir zaman doğru sonuç için hizmet veren sistemi değil ondan bağımsız olan sistemin istatistiklerini göz önünde bulundurmak en mantıklısıdır.

wmaraci
wmaraci

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

MuhammedAVCI adlı üyeden alıntı

ferzileyto Adwrods ün vermiş olduğu analizlere göre değil bağımsız analizlere göre bunu değerlendirmek gerekir bende o değerlendirme sonuçlarına dayanarak bunu söyledim hiçbir zaman doğru sonuç için hizmet veren sistemi değil ondan bağımsız olan sistemin istatistiklerini göz önünde bulundurmak en mantıklısıdır.

Ahahah alınma hocam ama hayatımda duyduğum en mantıksız cevap bu.

Netron Netron WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Sistem Ağ Uzmanı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 21 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
En iyi dijital pazarlama stratejiniz nedir ? bunu ortaya koyan siteniz hangileri

ademkanidagli ademkanidagli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 391
  • Beğeniler 47 / 87
  • Ticaret 15, (%100)
paravan blog önemlimi ? yoksa paravan bloga harcayacağım zamanı kendi blogumamı harcasam.

mixoloji mixoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Barmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 29 / 17
  • Ticaret 7, (%100)
Wodpress tabanlı soru cevap sitesi kurdum, eklenen sorular ve cevaplar için hiçbir seo çalışması yapmadım ama xml ile google gönderiyorum bunun bir faydası olur mu? Yoksa her soru için seo düzenlemesi yapayım mı? En basit nasıl yapılır? Etiket mi, yorum mu gibi gibi..

ek olarak siteye haftanın soruları ya da en çok tercih edilen kategorilerden bazı sorular gibi yazılar ekleyip o yazılardan sorulara iç link versem daha mı iyi olur?

kubilayonur kubilayonur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** O**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
yaklaşık 1 ay önce kurduğum bir haber sitem var. sosyal medya hesaplarından günde ortalama 1k kullanıcı geliyor. ajans abonesiyim ve günde ortalama 150 yazı paylaşılıyor. sizce haber sitesinde bu aşamada hit arttırmak için nasıl bir adım atmalıyım? (not: gazeteciyim, seo ve adwords gibi terimler ve bunların alt terimleri hakkında fazla bilgim yok düşük bütçeyle adım adım neler yapabileceğim hakkında yönlendirilmeye ihtiyacım var. )

• Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 106 / 279
  • Ticaret 31, (%97)
ferzileyto mantıksız ve gülünç bi cevap ise açarsınız konunuzu soruları siz cevaplarsınız benim burada yaptığım boş zamanlarımdan wmaracı ailesine bildiklerim ve tecrübelerimle fayda sağlamaktır. sizi konumda görmek istemiyorum iyi forumlar..

Netron uygulamış olduğum pazarlama stratejileri tamamen saklıdır ve sektöre göre değişmektedir.

ademkanidagli SEO açısından etkisi büyük olan paravan bloglar iyi ve doğru bir şekilde yapıldığı takdirde yapmanız gerekir fakat kendi sitememi vakit ayırsam yoksa paravan siteleremi diye bir durum söz konusu değildir paravan sitelere harcadığınız vakitte kendi siteniz için harcamış oluyorsunuz..

mixoloji wordpress tabanlı soru cevap sistemlerini önermiyorum birçok gereksiz ve fazladan sorgu yapan sayfalar oluşturulmuş oluyor uygun fiyatlı özel bir script kurmanızı tavsiye ederim herhangi bir SEO ayarlaması yapmadan sadece sitemap göndermek bir işe yaramayacaktır.

kubilayonur Haber sitesi SEO yapmak en zorlu ve kısıtlı çalışmalardan birisidir ilk olarak fark yaratmak için haberlerinizi özgünleştirin ajanstan aldığınız gibi paylaşmayın unutmamak gerek o ajansları birçok haber sitesi kullanıyor sizden fazla otoritesi olan haber siteleride bunların içinde dahil daha sonraki aşamada farklı ve özgün fotoğraflar eklemek olacaktır. daha sonrasında reklam ve sosyal medya sayesinde bellirli bir yükseliş sağladıktan sonra dış SEO tavsiye ederim
kubilayonur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al