-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Arıyorum
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkes seocu olmuş herkes 1. sırayı garanti ediyor. Madem 1. sıra garantileri var açsınlar 3-5 site parayı ortalıktan kaldırsınlar. Bana saçma geliyor yani seo yapan arkadaşları benim sitemi bilmeden 1. sırayı garanti etmelerini haber sitesi açsam 1.sıraya koyacak delikanlı varmıdır acaba ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bazı şeyler maliyetle eş orantılıdır dostum, yani bazı işleri haketmen gerekir.Haketmeden o işi yapamazsın.Ben SEO işini yaparım, ama çıkıpta meydan meydan dolaşıp gençler ben bu işi yapıyorum gelin sizede yapayım demem.Şuanda bu işi en ciddi yapan ve SEO kelimesinde 1.sayfada olan firmalar bile yükselme garantisi veriyorlar.Sen eğer her gün milliyet kadar haber sunabilirsen bana, ekip sunabilirsen ve deli rakamlar sunabilirsen seni istediğin yere koyarım delikanlı :))
1 kişi bu mesajı beğendi.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Benim bildiğim ilk sayfa garantisi veriyorlar.
Onun dışında 1. sıra garantisi verenler de olabilir tabi ama maliyeti de güzel oluyor.
Kelimeye göre değişir her şey.
Benim şahsi düşüncem, yeterli maliyet ve zamanla 1. sıraya getirilmeyecek site yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
expresstasarım adlı üyeden alıntı
Sen eğer her gün milliyet kadar haber sunabilirsen bana, ekip sunabilirsen ve deli rakamlar sunabilirsen seni istediğin yere koyarım delikanlı :))
Arkadaş özetle açıklamış, katılıyorum.:)
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Çoğu arkadaş kelime oyunu yapıyor ve millet de bunu seviyor. Adam mesela ABC Mühendislik keimesinde ilk sıraya geliyor. Zaten geleceksin sen beklesen :) Ama ilk sayfa çalışmaları var.
Diğer yandan da bakarsan toptancılıkta mantıksız gibi. Sen ucuz veriyorsun adam pahalıya satıyor. Ama her işin bir yapanı var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Emin konuşan adamdan uzak durun, yani bu forumda üyelik açacak kadar bilgiye sahip adam kusura bakmayın biraz kabaca olacak ama aptal değildir.Bu geçmişten süre gelmiş bir durumdur, "ucuz elin suyu kara olur".Dikkat edin atıp tutan adamlar hep ucuz fiyatlarda vermişlerdir, sonunda ise hep hüsran.Bakın ben bu işi 4-5 senedir yapıyorum, ancak hiç bir zaman yapabileceğimin ötesine gitmek istemedim.Mesela şuan özel reklam vererek, 100-200 liraya seo yapıp işte yüzlerce backlink veren arkadaşlar, nasıl bir kapasiteye sahipler ? Standart sitelerden yüzlerce kişiye backlink verecekler ve o siteler gerçekten fayda sağlayacaklar.100 kişiye hizmet sunsanız 100 x 100 = 10.000 TL para kazanırsınız, 10.000 TL'yi ben 2-3 ayda 1 kelime için yeri geliyor kazanıyorum.İşin özü yap paranı al devam et değil, işin özü yapıp devam etmek, o işi hakkıyla devam ettirmek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Ben Seo cu değilim ama webmaster dersleri gibi zor bir kelimede sitemi 1. sıraya getirdim :D