-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Web sitemi kurarken Apple ürünleri üzerine özellikle ipad üzerine yazılar yazmayı planlamıştım, şimdi ise tüm teknolojik konularda yazıyorum,
Sitemin başlığı Yeni ipad Blog ve Sitemin Sloganı Yeni ipad hakkında herşey Google da aramalarda bu şekide görülüyor web sitem Google üzerinden en çok okunan yazılarım Android tabletler üzerine oldu,
sizce site başlığını ipad ve Android Blog
site sloganınıda ipad ve android tabletler hakkında herşey
şeklinde düzeltsem SEO açısından etkisi nasıl olur ve Google sıralamam nasıl etkilenir, ipad sıralamasında geriye düşmeden Android sıralamasında yükselmek istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenin başlığında değişiklik yaparsan apple ilk biraz düşebilirsin sonra android ile birlikte apple yükselebilirisin bence. Yükselişini kolaylaştırmak için en azından sitenin seo analizini yapıp hatalarını giderirsen daha sağlam sonuçlar elde edersin. =)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aslında kendine daha iyi bir domain almalısın. Domainin ipad'i karşılıyor ancak android yok. Başlığı değiştirsen İpad'de en fazla bir iki sıra gerilersin o hataları da giderdikce zirveye kadar yolun var. Siteni daha yeni açtıysan başlığı değiştirmekten korkma. Bence bu iç sayfalar için de biraz geçerli ama değiştirmekten korkma şimdilik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Adı bende saklı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam dene gör gerçekten bu tür tarz saçma sapan sorulardan gına geldi artık
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Analiz sonuçlarında çıkan sorunları çözüme ulaştırırsan tabi ki yükselirsin. =)