-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar bi site açmak istiyorum ama siteme attığım dosyalarıma kimsenın ulaşmasını istemıyorum. Nasıl bir güvenlik sağlıyorsunuz siz.
Yani demek istediğim şu. Bi şirketten host satın aldığımda şirket sahipleri benim dosyalarıma ulaşabilir mi? Nasıl güvene alabilirim.
Başka bir sorum ise bir host ve domain satın almak istiyorum.
İşlevi anlatayım siz ne kadarlık bi host lazım olur söyleyin lütfen.
Bi textbox var sitede textbox a sayılar girip post ettiriyosun. Bu textboxu android uygulamama eklettim. Yani app kullananlar sitedeki textboxa post ettirecek.
Boyutu ne kadar olmalı hostun.
Son olarkta sizce nereden satın alayım
Şimdiden yardımlar için teşekkür ediyorum
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgim dahilinde cevap vermek isterim. Tabi ki host şirketleri senin cpanel de bulunan dosyalarına girebilir ama kaliteli yerden alırsan gidip de senin dosyalarında bulunan bir şeyi alıp kullanamaz. Doktorların yemini gibi bir şey yani. Alan Adı alırken bir kaç site var ama uygun alırım dersen şuan netinternet.com.tr uygun gibi gördüm bir de godaddy ilk alımlar da çok uygun fiyata alabiliyorsun domain ama dediğim gibi sadece tek alımlar da tek üyelik tek alım.
Hosting için senelik reseller satan var ve bir kaç tane alan adı ekleyebiliyorsun. ( 25 * 50 * 75 * 100 ve sınırsız v.s ) Bende yeni aldım ve kalitesi yani hızı gerçekten iyi ve müşteri hizmetleri anında cevap veriyor. Host alırken kesinlikle müşteri hizmetleri 24 saat cevap verebilecek birileri olsun ve sorun odaklı çözümleri halleden kişiler olsun. Tabi bunu çalıştıkça öğreneceksin. Bahsettiğin sistemi bilmiyorum ne desem yalan olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
fatihaslan1987 sitemin işleyişi tahmin sitesi yani çok farklı bişeyi yok ama nasıl analiz ettigimi görmelerini istemedigmden php dosylarımı korumaya almak istiyorum
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kalkıpta büyük bir hosting sitesinin bunu yapacağını düşünmüyorum. Teoride yapabilirler mi ? Gayet tabi yapabilirler.
VPS Alırsanız bunu yapamazlar diyemem ama uğraşmazlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Escalous ya bakmayın milyon dolarlık dosyalar yok aslında kimse ugrasmaz benim dosyalarımla ama mümkünse neden yapmayım başta dedim yani :) önerebileceginiz hosting falan var mı
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Biindik yerlerden vps alın. Digitalocean, vultr gibi bir yerlerden. Kendiniz panelin kurulumunu yapın. Kesinlikle dokunmazlar merak etmeyin. Dilerseniz özel olarak yardımcı olabilirim bu konuda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Escalous vps daha önce hiç kullanmadım fiyatı falan daha tuzlu olur onların :( aktif bi ziyaretçi olmayacak zaten sitede sadece tanıtım ve post işlemi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**