-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Giriş- Arkadaşlar sitemi satmak istiyorum çok emek verdim-verdik 1 yıldır istediğim noktaların kat kat yukarlarına çıkardık zirveye oturttuk fakat artık tad vermemeye başladı. Aynı zamanda maddi yoğunluk içerisinde yeni projelere geçiş yapamamaktayım ilgimi alakamı ona bağladığım için.
Gelişme - Velhasıl kelam bir kere konu açmıştım burada ve ***da fakat o kadar boş insanlar pm istiyo ki meraklısı, emek hırsızları(adam logomu taslak tasarımlarımı paintte değiştirip site açmış kendine okuyodur bunu gerçi kaldırdı uyardım :) ), boş muhabbetleri saymıyorum zaten.
Sonuç - Demek istediğim o ki bana gerçekten alıcı bulabileceğim, sadece alanadı olarak bile yurtdışında TRde içerikli satacağım paraya satabileceğim bir alan adı.
Bana satış kanalları lazım, domain okey fakat site olarak satış pek olmuyor nedense.
Bilgi- Sitem adsense değildir. Satış konularımda ufak bahsettim çokça da satış yaptım ticaret puansızda onlarca satış oldu hızlı hızlı.
Geçmişi geleceği, o hevesle ilgiyle kısa sürede 2x 3x paralar kazanılabilecek bir site.
Herşeyiyle ismiyle cismiyle tam takır işliyor. Ben artık işletemiyorum.
Konuyu görüpte siteyi pm isteyecek arkadaşlar olacak belirtiyorum ki konu destek konusu ticaret değil!
Sizden o doğru alıcıya ulaşmak için yardım bekliyorum.
Konunun başlığıyla google'da da iyi hit alacağını düşünüyorum bu yüzden lütfen bir yorumda bulunun foruma da katkımız olsun.
Şimdiden teşekkürler.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
netice itibariyle siteni ya r 10 da ya da burada satarsın, diğer yerler daha zayıf.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Siteni pm atarsın bana. Hoşuma giderse yeşilde birer nargile söyleriz hem muhabbet ederiz, hem pazarlık. Olmadı ben sana yine söylerim toprağım.
Bundan daha iyi kanal olamaz bence :)
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Webmaster sitelerinde site satılmaz. Çevreni kullan. Burdakiler ve *** gibi sitelerdekiler sana hakkını vermez. Senden para kazanmaya çalışır.
Daha dün bir arkadaşıma bir site verdim 2000 TL, burda satmaya kalksam bana adsense *10 gibi salakça yanıtlar gelecek. Günde 1 tl kazanıyordu 2. ayındaki site 2k ya gitti. Burda satsak 300 TL :) saçmalık yani buralar ticaret için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yok imza falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
@gaste kesinlikle katılıyorum görüşünüze. Buradan webmasterlar ya da websiteleri için fikir ve bilgiler edinmek güzel. Ama projeniz ya da domaininiz için mutlaka ilgili doğru kanalları hedefleyin başarılar.
Kiralikaraba.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
gaste varsa öyle benim siteleride satalım :D
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Arkadaşlar konuyu tartışma alanına çevirmeyelim rica ediyorum.
Hermes gasteRadiKaLTabi hocam neden olmasın bir çayımızı içersin en kötü :)
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com