Giriş- Arkadaşlar sitemi satmak istiyorum çok emek verdim-verdik 1 yıldır istediğim noktaların kat kat yukarlarına çıkardık zirveye oturttuk fakat artık tad vermemeye başladı. Aynı zamanda maddi yoğunluk içerisinde yeni projelere geçiş yapamamaktayım ilgimi alakamı ona bağladığım için.

Gelişme - Velhasıl kelam bir kere konu açmıştım burada ve ***da fakat o kadar boş insanlar pm istiyo ki meraklısı, emek hırsızları(adam logomu taslak tasarımlarımı paintte değiştirip site açmış kendine okuyodur bunu gerçi kaldırdı uyardım :) ), boş muhabbetleri saymıyorum zaten.

Sonuç - Demek istediğim o ki bana gerçekten alıcı bulabileceğim, sadece alanadı olarak bile yurtdışında TRde içerikli satacağım paraya satabileceğim bir alan adı.
Bana satış kanalları lazım, domain okey fakat site olarak satış pek olmuyor nedense.

Bilgi- Sitem adsense değildir. Satış konularımda ufak bahsettim çokça da satış yaptım ticaret puansızda onlarca satış oldu hızlı hızlı.

Geçmişi geleceği, o hevesle ilgiyle kısa sürede 2x 3x paralar kazanılabilecek bir site.
Herşeyiyle ismiyle cismiyle tam takır işliyor. Ben artık işletemiyorum.

Konuyu görüpte siteyi pm isteyecek arkadaşlar olacak belirtiyorum ki konu destek konusu ticaret değil!

Sizden o doğru alıcıya ulaşmak için yardım bekliyorum.

Konunun başlığıyla google'da da iyi hit alacağını düşünüyorum bu yüzden lütfen bir yorumda bulunun foruma da katkımız olsun.

Şimdiden teşekkürler.