lostyazilim
tr.link

Sitem Hakkında Yorum ve Görüşleriniz ?

10 Mesajlar 780 Okunma
lstbozum
tr.link

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.

3 aydır gerçekleştirmek istediğim ve bu yönde çalıştığım sitemi ahaliye duyurmaya başladım. Sitem bir eğitim sitesi ve sosyal sorumluluk projesi. Sitedeki her şey ücretsiz. Kendi konu anlatım videolarım vs. de içerisinde sitenin.

Webmaster değilim, öğretmenim. Amatörce elimden şu ana kadar bu kadarı gelebildi.

Rica etsem daha profesyonel bir gözle sitemi yorumlar mısınız ? Nasıl olmuş, ne eksik, ne fazla, ne nasıl olsa daha iyi olabilir, farklı başka ne olabilir gibi.

Sitem: ozancorumlu.com

Teşekkür ederim.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2
wmaraci
reklam

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Siteniz gayet güzel, görsel açıdan daha güzel bir tema olsa daha iyi olabilirdi, çok inceleyemedim fakat yazılarınızda iyi gözüküyor, özellikle videoları kullanıp sosyal medya da kendinize bir kitle yakalamalısınız, 2-3 ay hali hazırda zaten geçmiş, yavaş yavaş hedef kelimelerinize ağırlık verip link tanıtım yazısı vb. çalışmalara başlayabilirsiniz.
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

AbdullahD AbdullahD Bilgisayar Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam site temanız biraz bana karışık geldi. Daha sade tema seçmeniz iyi olabilir diye düşündüm. İçerik konusunda kendi videolarınız ise iyi olabilir. Yeterki biraz çevre kazanın gerisi çorap söküğü gibi gelir. :) :)
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

Konnektör

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
bana kalırsa site berbat. yazı resimlerinde yazı yazılmış?? buna ne gerek var ilgili daha güzel resimler koyun derim.

sağ menü daha düzgün olmalı,
hava durumunu hep gereksiz bulmuşumdur, aynı şekilde kategoriye göre değişen logoyuda..
sizden gelen sorular bölümüne forum değilde DW Question & Answer kurun,
haberler için oylama gereksiz. ayrıca biraz daha uzun tutun eğitim sitelerinde bu kadar kısa olması hoş karşılanmaz.. kolay gelsin :)

wmaraci
wmaraci

Tolgac Tolgac Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım ve Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 14 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Sanırım konunun yeri burası değil.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Siteniz gayet güzel, görsel açıdan daha güzel bir tema olsa daha iyi olabilirdi, çok inceleyemedim fakat yazılarınızda iyi gözüküyor, özellikle videoları kullanıp sosyal medya da kendinize bir kitle yakalamalısınız, 2-3 ay hali hazırda zaten geçmiş, yavaş yavaş hedef kelimelerinize ağırlık verip link tanıtım yazısı vb. çalışmalara başlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Tema konusunda aslında bir çok kişi çok güzel derken bir çok kişi de başka tema olabilirdi demekte genel olarak da. Çok oynanabilir bir tema olması ve yapımcılarının temayı sürekli çok iyi bir şekilde güncellemesi temayı seçmemde etkin oldu.

Link, tanıtım yazısı konularında epey cahil olduğum için bu konuda çalışmalara başlayamıyorum ne yazık ki. Önerileriniz olursa dinlemek isterim.

Ek Olarak:

AbdullahD adlı üyeden alıntı

Hocam site temanız biraz bana karışık geldi. Daha sade tema seçmeniz iyi olabilir diye düşündüm. İçerik konusunda kendi videolarınız ise iyi olabilir. Yeterki biraz çevre kazanın gerisi çorap söküğü gibi gelir. :) :)

Yorumunuz için teşekkür ederim. Tema konusunda diğer arkadaşa yazdığım gibi mevzu :) Videolar ve tüm içerik bana ait, evet. Sanırım tanıtım konusunda bilgilenip bu konuda çalışmalar yapmam gerekmekte.

Ek Olarak:

elegan adlı üyeden alıntı

bana kalırsa site berbat. yazı resimlerinde yazı yazılmış?? buna ne gerek var ilgili daha güzel resimler koyun derim.

sağ menü daha düzgün olmalı,
hava durumunu hep gereksiz bulmuşumdur, aynı şekilde kategoriye göre değişen logoyuda..
sizden gelen sorular bölümüne forum değilde DW Question & Answer kurun,
haberler için oylama gereksiz. ayrıca biraz daha uzun tutun eğitim sitelerinde bu kadar kısa olması hoş karşılanmaz.. kolay gelsin :)

Görselleri kendim yapıyorum. Haber sitelerindeki fotoları alıp, kesip biçip özgün hale getirmeyi ben de biliyorum ama bana göre bu da çalıntı olmakta. Emeğe saygısızlık olarak görüyorum ve bunu yapmıyorum. Görsel oluşturma konusunda ne yazık ki çok bilgiye sahip değilim. Bu eleştiriyi yaptığınıza göre sanırım özgün görsel nasıl oluşturulabilir konusunda bilgilisiniz. Önerilerinizi dinlemekten zevk duyarım.

DW Question & Answer ın da ne olduğunu bilmemekteyim ne yazık ki. Açıklarsanız elbette değerlendirmek isterim.

YLYS sonuçlarının açıklandığı haberini istesem de daha uzun tutamam mesela, haber belli =) Kendi yazılarımı olabildiğince uzun ve bilgilendirici tutmaya gayret ediyorum ama haberlerde her zaman bu olamayabiliyor.

Spesifik olarak olması gerekenler konusunda bilgilendirirseniz bu yönde de çalışmalar yapabilirim.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ek Olarak:

TolgaÇ adlı üyeden alıntı

Sanırım konunun yeri burası değil.

Haklı olabilirsiniz. Eğer haklıysanız moderatörler ilgili bölüme taşısınlar lütfen konuyu. Siteyi tanıtma amacı gütmedim bu yazıda, artık siteyi ahaliye duyurdum, duyuracağım kısmına geldiğim için profesyonel gözlerle eksik, gedik, olabilecek başka fikirler, düzeltilmesi gerekenler vs. gibi konularda destek almak için açtım bu konuyu.
Ecancan

kişi bu mesajı beğendi.

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Skype adresinizi gönderin hocam, musait olduğum hafta sonları filan yardımcı olmaya çalışırım size.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Skype adresinizi gönderin hocam, musait olduğum hafta sonları filan yardımcı olmaya çalışırım size.

Mesaj gönderiyorum dostum. Teşekkür ederim.

cLoneX cLoneX profesyonel amele Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 34 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
Tema eğitim sitesine değil de bir portala hitap ediyor gibi, daha ideal bir tema seçebilirsiniz yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi tek bir logo tek bir slogan sizi daha da ileriye götürecektir. Ayrıca yine yukarıda arkadaşın dediği gibi yazıları biraz daha uzun tutup yazı içi seoya dikkat ederseniz alır götürür.
Başarılar..

Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

cLoneX adlı üyeden alıntı

Tema eğitim sitesine değil de bir portala hitap ediyor gibi, daha ideal bir tema seçebilirsiniz yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi tek bir logo tek bir slogan sizi daha da ileriye götürecektir. Ayrıca yine yukarıda arkadaşın dediği gibi yazıları biraz daha uzun tutup yazı içi seoya dikkat ederseniz alır götürür.
Başarılar..

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yazdıklarınızı dikkate alacağım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al