-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar dun aksam saat 19.00 civarında gerekli ayarlamaları yaptim ve alan adimi blogger alt yapılı siteme yönlendirdim. Fakat hala siteye erişim yok. Bu normal mi yoksa bir yerde hata mi yaptım.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir yerde hata yok gibi gorunuyor nsler kolay kolay oturmaz hocam ama benimkide gec oturmustu ama bi 5 saat beklemistim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
PC DNS sini değiştirin hocam farklı tarayıcı kullanın ben değiştirdiğimde direk aktif oluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayarınızın DNS önbelleğinin temizlenmemiş olmasından kaynaklanabilir. Başlat>Çalıştır'a cmd yazın, çıkan pencereye de "ipconfig /flushdns" yazın (tırnaklar olmadan) ve enterlayın, sonra da sayfanızı ctrl+f5'e basarak yenileyin. Eğer kayıtlar oturduysa açılmama imkanı yok.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ceyzer adlı üyeden alıntı
yada modemin fişi çekip 3dk bekle ve pcdeki çerezleri temizleyin bunun sonunda da giremiyorsanız kesin bir yanlışlık vardır bloggere yönlendirme en fazla 5dk da oluyor benim 3 tane var 3ünüde yaptım anında oldular
introducial adlı üyeden alıntı
Bilgisayarınızın DNS önbelleğinin temizlenmemiş olmasından kaynaklanabilir. Başlat>Çalıştır'a cmd yazın, çıkan pencereye de "ipconfig /flushdns" yazın (tırnaklar olmadan) ve enterlayın, sonra da sayfanızı ctrl+f5'e basarak yenileyin. Eğer kayıtlar oturduysa açılmama imkanı yok.
batufan adlı üyeden alıntı
Bir yerde hata yok gibi gorunuyor nsler kolay kolay oturmaz hocam ama benimkide gec oturmustu ama bi 5 saat beklemistim...
Sagolun arkadaşlar dediklerinizi uygulayacagim birazdan buraya sonucu yazarim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam sitenizi bende açtı fakat ben yurtdışından giriş yaptım diye oldu galiba. Çünkü bende de açıyor fakat Türkiye'den ziyaretçilere kapalı idi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam diyelim ben eriştim peki ya zitaretçiler nasıl erişecek.Onlarında tek tek dnslerini değiştirecek halimiz yok ya.
Ek Olarak:
introducial adlı üyeden alıntı
Dediğinizi yaptım fakat açılmadı.
Buradaki tüm yöntemleri denedim ve sonuç bu
Ek Olarak:
ceyzer adlı üyeden alıntı
yada modemin fişi çekip 3dk bekle ve pcdeki çerezleri temizleyin bunun sonunda da giremiyorsanız kesin bir yanlışlık vardır bloggere yönlendirme en fazla 5dk da oluyor benim 3 tane var 3ünüde yaptım anında oldular
Denedim olmadı hocam aynı durumda
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkiye üzerinden mi yoksa yurt dışı üzerinden mi açtınız hocam.
Bendede yurtdışından açıyor.Türkiye'den giriş sağlayamıyorum