Merhaba arkadaşlar film sitem var sizden fiyat bilgisi almak istiyorum.
BU BİR SATIŞ KONUSU DEĞİLDİR ADMİNLERİN DİKKATİNE!!

Site Adresi: YOK
İstenilen Fiyat: Ne kadar eder?
Sitenin Aylık Getirisi: Affilite çalışılmaya başlandı yeni eklendi reklamlar
Tanıtım yazısı ve link çıkışı yapılmamıştır.
Popup 70-80 kazandiriyor aylik
Sitenin Kategorisi: Film sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: Hafta içi +2-2.5K Hafta sonu+4K Civarı
Site Analiz Bilgileri: Konunun Altına Eklendi!
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet lisanslı temadır.
Özel Notlar: Sitede 6-7 adet splahs, banner, video üzeri tarzı reklam alanı boştadır bunların satışını yaparsanız aylık minimum 200TL Kazandıracaktır. DA ve PA Değerleri piyasanın üzerindedir Alexa'da TR 7K'dadır.
Bu değerlerde siteden tanıtım yazısı satışı yaparsanız Tane 30TLden satabilirsiniz. Link çıkışı (Önermem) Aylık 40TL 3 Aylık 100TL olarak daha fazla gelir elde edebilirsiniz. (Şu ana kadar tanıtım yazısı ve link satışı yapmadım.)

Siteye Black hat seo ve normal seo uygulanmıştır. 10-15 Civarı kesinlikle kaldırılmayacak ve telafi garantisi verebilecegim link çıkışı vardır..
Site spama düşmemesi için dizin eklemeleri, tanıtım yazıları, tumblr backlink,, sosyal medya tanıtım, manuel forum tanıtım, sağlam edu ve gov sitelerden profil (yorum) backlink gibi çalışmaları bizzat kendim yaptım. Sitenin tabanı sağlam ve bazı anahtar kelimelerde iyi yerlerde (70k-250k aranmalı).
Daha fazla bilgiyi yüz yüze veya telefonda vericem. Alt tarafa analiz bilgilerini ekliyorum. Siteyi ilgilenecek zamanım olmadığı ve daha az ilgi (daha çok bilgi)
gerektiren alanlara yönelmek istediğim için satıyorum.

Anlık kullanıcı :

Google Analiz:

Yandex Metrica :

Site Analiz Bilgileri :