lostyazilim
tr.link

Siteme günlük 500 kişiyi getirmeyi nasıl başarırım?

52 Mesajlar 5.258 Okunma
lstbozum
tr.link

BurakhanMacin BurakhanMacin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 14 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

gokenim adlı üyeden alıntı

Link değişimi işe yararsa yapabiliriz

bence link değişimi siteye bir zararı olmayan bir çalışma

wmaraci
reklam

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Eğer reklam verme gibi bir görüşünüz varsa eminim yararı olacaktır: En verimli olduğunu düşündüğüm sistem Facebook'tan ve özellikle paylaştığınız linke yönelik hedef kitlesi belirlerseniz dönüşü güzel olabiliyor... (WmAracı: http://wmaraci.com/forum/sosyal-aglar/fb-sayfa-gonderisini-begeneni-sayfaya-davet-etme-hk-179586.html)
YazarKafe, Stumble Upon, Reddit, Pinterest, Tumblr gibi yerlere paylaşımlarınızı yollamakta yararlı oluyor...

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Eğer reklam verme gibi bir görüşünüz varsa eminim yararı olacaktır: En verimli olduğunu düşündüğüm sistem Facebook'tan ve özellikle paylaştığınız linke yönelik hedef kitlesi belirlerseniz dönüşü güzel olabiliyor... (WmAracı: http://wmaraci.com/forum/sosyal-aglar/fb-sayfa-gonderisini-begeneni-sayfaya-davet-etme-hk-179586.html)
YazarKafe, Stumble Upon, Reddit, Pinterest, Tumblr gibi yerlere paylaşımlarınızı yollamakta yararlı oluyor...

Twitter, Tumblr'da paylaşıyorum ara ara ama yinede istediğimi veriyor diyemem 20k takipçim olmasına rağmen

Selamunaleyküm.

BurakhanMacin BurakhanMacin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 14 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

Twitter, Tumblr'da paylaşıyorum ara ara ama yinede istediğimi veriyor diyemem 20k takipçim olmasına rağmen

komedi üzerine bir site kendine bir fan kitlesi yarata bilirsin facebook ta bir sayfa oluştur mesela

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

BurakhanMacin adlı üyeden alıntı

komedi üzerine bir site kendine bir fan kitlesi yarata bilirsin facebook ta bir sayfa oluştur mesela

Facebook sayfamda var ama işte orda artık iyi sayfa olmak kolay değil. 3-4 saene önce 300 binlik falan sayfalarım varken iyiydi ama şimdi olmuyor.

Selamunaleyküm.

murat709 murat709 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 48 / 66
  • Ticaret 8, (%100)
Facebook ve Google'de reklam vermiş birisi olarak şöyle diyim. Eğer paran çoksa ver. Bütçen az ise verme. Çünkü ordaki reklamlar çok pahalıya geliyor. Birde illa vereceğim dersen Facebook'ta sayfa beğenmeleri reklamı ver o biraz ucuza geliyor. 100 TL'ye 1 000 beğeni filan ortalama. Google'ye hiç girme bence. Sitelerde reklam yayınlamak yerine anahtar kelimeleri ön plana çıkarıyorlar oda pek bir işe yaramıyor. Vereceğin reklam etkili olursa insanlar geri döner. Ancak çok etkili bir reklam vermezsen sadece reklam verdiğin anda bir trafik kazanırsın. Seo çalışmaları işe yaramamış yazmışsın. Etkili ve Planlı yapıldığı taktirde seo çalışması işe yaramaz diye bir şey yok. Seninde dediğin gibi yapmış olduğum bir seo çalışmasında sitemin önceki hiti 60-100 iken bi anda 1200'leri gördüm. Uzun lafın kısası. Biraz sabret ve Seo çalışmasına devam et. Seo çalışmasınıda kendin yap. :D

• Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

murat709 adlı üyeden alıntı

Facebook ve Google'de reklam vermiş birisi olarak şöyle diyim. Eğer paran çoksa ver. Bütçen az ise verme. Çünkü ordaki reklamlar çok pahalıya geliyor. Birde illa vereceğim dersen Facebook'ta sayfa beğenmeleri reklamı ver o biraz ucuza geliyor. 100 TL'ye 1 000 beğeni filan ortalama. Google'ye hiç girme bence. Sitelerde reklam yayınlamak yerine anahtar kelimeleri ön plana çıkarıyorlar oda pek bir işe yaramıyor. Vereceğin reklam etkili olursa insanlar geri döner. Ancak çok etkili bir reklam vermezsen sadece reklam verdiğin anda bir trafik kazanırsın. Seo çalışmaları işe yaramamış yazmışsın. Etkili ve Planlı yapıldığı taktirde seo çalışması işe yaramaz diye bir şey yok. Seninde dediğin gibi yapmış olduğum bir seo çalışmasında sitemin önceki hiti 60-100 iken bi anda 1200'leri gördüm. Uzun lafın kısası. Biraz sabret ve Seo çalışmasına devam et. Seo çalışmasınıda kendin yap. :D

Hocam 1.5 sene oldu yahu ne sabrı millet 1.5 senede binleri görüyor :D Seoyu kendim mi yapayım? Ne kadar olumlu olur ki? Bütçem çok yok aynen facebookta gönderiyi ön plana çıkar falan yapmayı düşünüyodum

Selamunaleyküm.

kadirkaracaoglu kadirkaracaoglu Sosyal Medya Hizmeti Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Sosyal Medya Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 535
  • Beğeniler 26 / 109
  • Ticaret 46, (%91)
hocam seosuz reklamsız bannersiz yükselmenin tek yolu okuyanları memnun etmek özgün olmak ilgi çekmek ve buna benzer şeyler takipcikazaniyoruz.com adlı sitemde seo yok takipçi hilesi yazınca 287.000 sitede 6. sıradayım Allaha şükür özgünlükte önemli
0sozdunyasi0

kişi bu mesajı beğendi.

iç mimarlık

murat709 murat709 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 48 / 66
  • Ticaret 8, (%100)

Hocam 1.5 sene oldu yahu ne sabrı millet 1.5 senede binleri görüyor :D Seoyu kendim mi yapayım? Ne kadar olumlu olur ki? Bütçem çok yok aynen facebookta gönderiyi ön plana çıkar falan yapmayı düşünüyodum

Bir kişinin başarı hikayesini anlatayım. Adam site açıyor 5 yıl sonra reklam alıyor. Yani sabit reklam. Şu an 9 yıl olmuş. :D Seoyu kendin yap derken backlink al. Kendince özgün yazılar yaz. News kayıtlı haber sitelerinden link almaya bak. Tabi imkanın varsa :).

• Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

kadirkaracaoglu adlı üyeden alıntı

hocam seosuz reklamsız bannersiz yükselmenin tek yolu okuyanları memnun etmek özgün olmak ilgi çekmek ve buna benzer şeyler takipcikazaniyoruz.com adlı sitemde seo yok takipçi hilesi yazınca 287.000 sitede 6. sıradayım Allaha şükür özgünlükte önemli

Yazılarımın 180 taneside özgün hocam tamamı yani

Ek Olarak:

murat709 adlı üyeden alıntı

Bir kişinin başarı hikayesini anlatayım. Adam site açıyor 5 yıl sonra reklam alıyor. Yani sabit reklam. Şu an 9 yıl olmuş. :D Seoyu kendin yap derken backlink al. Kendince özgün yazılar yaz. News kayıtlı haber sitelerinden link almaya bak. Tabi imkanın varsa :).

Bakayım kendim yapmaya devam edeyim ben :)

Selamunaleyküm.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al