BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bence domain adı webmasterlık işiyle ilgilenenler için ilgi çekici olabilir. Webmaster konuları ile ilgili yazı ve video yayınlarsanız çok ilgi çekebilirsiniz. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
BKD adlı üyeden alıntı
Bence domain adı webmasterlık işiyle ilgilenenler için ilgi çekici olabilir. Webmaster konuları ile ilgili yazı ve video yayınlarsanız çok ilgi çekebilirsiniz. :)
Açıkça söylemek gerekirse daha lise1 öğrencisiyim ve video yayınlayacak kadar bir bilgim yok :)
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ççç
-
-
Ad Soyad
m** k**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam güzel domain. Teknoloji ve İnternet bencede uygun tabiki keyfine göre alt kategoriler;oyun,webmaster vb. gibi ekliyebilirsin diye düşünüyorum :)
Ayrıca bazı arkadaşlar portal teması kur falan demiş ben katılmıyorum web'adamı' adı üstünde bence kişisel bir teknoloji,internet blogu olmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
backtoback adlı üyeden alıntı
Hocam güzel domain. Teknoloji ve İnternet bencede uygun tabiki keyfine göre alt kategoriler;oyun,webmaster vb. gibi ekliyebilirsin diye düşünüyorum :)
Ayrıca bazı arkadaşlar portal teması kur falan demiş ben katılmıyorum web'adamı' adı üstünde bence kişisel bir teknoloji,internet blogu olmalı.
İyi fikirler geliyor düşünmem lazım kararsızım bakalım blogta kalıcam gibi
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bak arkadaşların dediği gibi konu çoğunluk olarak webmaster, internet, wordpress konuları olsun. Senin yaşındayken bende bu işler ile uğraşıyordum. Hevesim vardı. Daha fazla bilgi almak veya konuşmak istersen özelden mesaj at msn adresimi yollayayım. Yardımcı olurum kardeşim :)