-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar sitem 1 aydır açık.Sitemi ilk aldığımda kişisel blog olarak kullanmak için almıştım.Fakat aklıma değişik değişik fikirler geliyor.
Örneğin; Bilgisayar'ı tanıtacak bir site olabilir.(Bilgisayar nasıl kullanabilir filan vs.)
Örnek; Bilgisayar üzerine web tasarım üstüne videolu dersler vs. paylaşımları yapabilirim şuan aklım çok karışık sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim.
Artık gerçekten siteyle ilgilenmek istiyorum.Sitem budur
WEBADAMİ.Siz olsaydınız bu siteyi nasıl kullanırdınız geliştirmek için neler yapmalıyım.Sizlerin güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Sadece teknoloji ve internet.
sosyalme.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bunlarida dusunucegim arkadaslar yorumlar icin tesekkurler.
Ek Olarak: Baska dusuncesi olan var mi?Fikirlere acigim arkadaslar
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Ben çok güzel projeler üretiyorum hepsi sadece ürettiğim şekliyle kalıyor :) bunlardan birini sana örnek verelim madem konuyu açtık, Webadamı güzel bir domain ve içeriğini tam anlamıyla reförme edebilir. Eğer kaliteli bir kameran varsa ve bu işlere meraklı bir kaç arkadaşınıda yanına alabilirsen :D Video Blog oluşturabilirsin bu şekilde ilgiyi çok daha fazla arttırabilirsin diye düşünüyorum :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Being adlı üyeden alıntı
Ben çok güzel projeler üretiyorum hepsi sadece ürettiğim şekliyle kalıyor :) bunlardan birini sana örnek verelim madem konuyu açtık, Webadamı güzel bir domain ve içeriğini tam anlamıyla reförme edebilir. Eğer kaliteli bir kameran varsa ve bu işlere meraklı bir kaç arkadaşınıda yanına alabilirsen :D Video Blog oluşturabilirsin bu şekilde ilgiyi çok daha fazla arttırabilirsin diye düşünüyorum :)
Doğru söylüyorsun böyle bir çalışma yapılabilir bakalım arkadaşlara danışıyım ne diyecekler :) Fikrin için teşekkürler
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Asklepion adlı üyeden alıntı
Doğru söylüyorsun böyle bir çalışma yapılabilir bakalım arkadaşlara danışıyım ne diyecekler :) Fikrin için teşekkürler
:) rica ederim elimde yapabilecek kadrom olsa çok daha etkili projeler geliştiriyorum ben yapamıyorum bari yapabilecek olanlar yapsınlar :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam açıkcası ben senin yerinde olsaydım, siteyi güzel bir portal teması ile değiştirirdim. Wordpress için böyle şeyler çok fazla bulunmakta. Çünkü Domain adresin, tam tamına bir portallık bir domain adresi. Blog sistemi gibi gözükmesi, bence pek hoş durmuyor. O yüzden bir portal teması bul, içerisinde arkadaşların dediği gibi teknoloji ve internet içerikli özgün konular paylaş. Patlama yaşarsın derim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
en iyi bildiğin konu hangisi ise onunla alakalı yap makale yazman kolay olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İlimAdamı adlı üyeden alıntı
Hocam açıkcası ben senin yerinde olsaydım, siteyi güzel bir portal teması ile değiştirirdim. Wordpress için böyle şeyler çok fazla bulunmakta. Çünkü Domain adresin, tam tamına bir portallık bir domain adresi. Blog sistemi gibi gözükmesi, bence pek hoş durmuyor. O yüzden bir portal teması bul, içerisinde arkadaşların dediği gibi teknoloji ve internet içerikli özgün konular paylaş. Patlama yaşarsın derim :)
Bu düşünceniz hoşuma gitti gerçekten yapabileceğim bir çalışma bakalım biraz daha düşünelim ve adam gibi başlıyalım :)