-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Teman,içeriklerin falan güzel.Seo vs. çalışmaları nerelere yaptırdın ? Facebooktan falan sağlık sitesi alıp sosyal medyadan hit çekebilirsin bence güzel site
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bir facebook sayfası oluşturun. Paylaşımlarınızı bir de oradan paylaşın. Belli bir beğeniye ulaştığınız da ki bu çok değil. Gerçekten ilgi çekeceğini düşündüğünüz bir makalenin facebookta az güzel bir para ile reklamını verin. Bu size bie çok kişi getirecektir.
Sitenizin dalı benim ilgi alanım dışında olduğu için bulabildiğim ilk mantıklı adım bu.
Onvr
# Root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
AR
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Satmayı düsünürsen fiyat gönderir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam pm atın yardımcı olmaya çalışayım yazık olmasın emeğinize
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Wordpress jetpack eklentisini kurun Paylaşma ayarlarından bir adet facebook sayfası bir adet tumblr blogu bir adette twiter hesabınıza girş yapın her yazı ekledğinizde buralarda otomatik paylaşılsın..ayrıca Pinterstte kesinlikle paylaşım yapın bunların yanında eğer isterseniz linkedin ve scoopit sitelerinide kullanırsanız çok fark göreceğinizden eminim..
Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Site güzel, 4-5 aylık bir site için ise 50 organik hit söz konusu masraflara göre az fakat genele anlamda az değil. Kendi sitemden örnek vereyim. egitimsohbetleri.com isimli sitemi kurduktan sonra hiçbir seo çalışması yapmadım, sadece düzenli olarak haftada 2-3 özgün yazı girdim. Yazmak için yazmadım yani, gerçekten aranan şeyleri yazdım. İlk 3 ay günlük hit 50'leri bulmuyordu benim de, 6 ay geçince günlük 100 hite ulaştım, fakat 12 ay geçince günlük 500 hite ulaştım ve şu an 18. aydayım günlük 1K'yı geçiyor. Yani ilk zamanlar hit kolay artmıyor ama artmaya başlayınca da çok hızlı artıyor. (Dilerseniz inanmanız adına sizinle paylaşabilirim bu istatistikleri.)
Bunun sebebini şöyle düşünüyorum. İlk 3-4 ayda Google ne yaparsak yapalım siteye pek değer vermiyor. Çünkü o şekilde başlayıp kapanan çok site var. Google indexleyip index silmek istemiyor. Devamlılık istiyor. Bir hafta 15 yayın girilip bir hafta boş geçen siteleri sevmiyor onun yerine her hafta 1 de olsa 2 de olsa dğzenli yayın girilen siteleri seviyor. Bu şekilde bakıyor, 6 ay sonra 1 yıl sonra falan site halen düzenli yayın yapıyorsa "haa bu geçici heves değil bu adam çalışıyor" diyor ve var gücüyle indexlemeye abanıyor. Dediğim gibi haftada birkaç içerik giriyorum, şu an günlük hit 1K+ site 18. ayında, hiçbir SEO çalışması yapılmadı, sitedeki yazıların %50'si Google'da ilk sırada %90'ı ilk sayfada.
Kısacası, devamlılık önemli bu işte. Hemen olmuyor maalesef. Kararlı ve düzenli olarak devam ederseniz tutmayacak site yoktur bence. Kolaylıklar
Ekleme: Bir de seçtiğiniz alan kolay bir alan değil, onun da zorluğu var. Eğitim alanı da arzın çok yüksek olduğu bir alandır oradan biliyorum. Zorlanacaksınız yani, kolay olmayacak fakat düzenli çalışırsanız gerisi gelir.
2 kişi bu mesajı beğendi.