Webino
Webino -Web Yazılım & SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Alexamda bugün böyle bir durum oldu neden böyle ve alexa da site ismimin kırmızı yazması ne anlama geliyor. Ve birde şöyle bir mesaj gelmiş :
This Site's metrics are estimated.
Not all websites implement our on-site analytics and publish the results. For these sites, we show estimated metrics based on traffic patterns across the web as a whole. We identify these patterns by looking at the activity of millions of web users throughout the world, and using data normalization to correct for any biases.
The more traffic a site gets, the more data we have to calculate estimated metrics. Estimates are more reliable the closer a site is to being ranked #1. Global traffic ranks of 100,000+ are subject to large fluctuations and should be considered rough estimates.
If a site has Certified Metrics instead of estimated, that means its owner has installed code allowing us to directly measure their traffic. These metrics have a greater level of accuracy, no matter what the ranking.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Arkadaşım lütfen araştırma yap sonra konu aç ya. Sabahtan beri 10 u geçti aynı şey hakkında konular. Bu Tr alexanın gözükmemesi genel bir durum ve düzelecek.
Webino
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Ya lama bana biraderim benim bıkmış gibisin ama cevabına ihtiyacım yok senin böyle üflü püflü yapıcaksan başkasıda var wmaraci ' da sen yorum yapma bidaha konuma ozaman
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sabahtan beridir herkes aynı konu hakkında yakınıyor önce bir araştırma yap daha sonra buraya konu aç şuan çoğu kişinin alexa da sıralaması silinmiş bunun sebebi ise alexa da şuan için güncelleme var ve biraz sabır ederseniz sıralamanız gelecektir güncellemeden sonra.
binbiralem.net
Webino
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
araştırıp açdım konuyu fakat google üzerinden,sormaz olaydım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kırmızı yazı önemli bir şey değil. Ücret ödeyerek Alexa'nın sitenizle ilgili daha net ölçümler yapmasını sağlatabiliyorsunuz. O kırmızı yazı da sitenizin böyle bir özelliğe (yani net ölçüme) sahip olmadığı hakkında genel bir yazı. Çoğu sitenin böyledir.