-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google pirate 2.0 güncellemesini incelemenizi öneririm.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ona yönelik yapılan güncelleme zaten hocam. Ama tabi tek sebep değildir. Sitenize herhangi bir link eklediniz mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
GÜNCEL SİNEMA FİLMLERİ İZLE, DONMADAN İZLE, TEK PART İZLE, FİLM İZLE, ONLİNE İZLE, FULL İZLE, HD İZLE
bu kısım çok tehlikeli. Spam yersiniz söylim
Ek Olarak:
Geçmiş olsun O zaman hocam. Süs olsun diye Paket almayın demiyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öyle birşey yazmamız gerekir. Hele ki H1 içinde hiç yazmamaız gerekir.
Ancak sizin probleminiz paket çalışması bence. wmtoolsa bakın linkleriniz artmışmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
GÜNCEL SİNEMA FİLMLERİ İZLE, DONMADAN İZLE, TEK PART İZLE, FİLM İZLE, ONLİNE İZLE, FULL İZLE, HD İZLE
bu kısım çok tehlikeli. Spam yersiniz söylim
Ek Olarak:
Geçmiş olsun O zaman hocam. Süs olsun diye Paket almayın demiyoruz
İnsanlar farklı algılar yüzünden bu duruma düşüyor hocam. Aslında ben suçu bilmeyenlere yüklemiyorum, Bilip de para hırsı bürünmüş insanlarda buluyorum. Bakın Forum içerisinde ne kadar çok ticaret söz konusu ? Hemen hemen hepsi de Backlink, Tanıtım yazısı, Sosyal hesaplardan reklam alanları. Bu işi yapan arkadaşlarımızın çoğu önce analiz eder, Sitenin yarar görüp görmeyeceğini kesinleştirdikten sonra çalışmalara başlanması gerektiğini söyler. Ama adı, sanı olmayan kişilerin tek hedefi para koparmaktır. Profesyonel çalışan bir insan zaten programla çalışmaz, Ekiple çalışır ben çok iyi biliyorum adını vermek istemediğim ve günümüzün SEO programı adı verilen zararlı yazılımlar ile para peşine düşenleri, bilmeyen arkadaşlarımız da buna nazaran düşük ücret karşılığı sitesinin fayda göreceğini düşünüyor.
Bizim insanımız bazen çok hataya düşüyor, Arama motorlarının her geçen gün güncellemelerini takip etmeyen, nelerin doğru nelerin yanlış olacağını bilmeyen çok ama çok insan var. Yanlış strateji sonucunda hüsranla sonuçlanan sitelerden eserler bu konular hocam. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.