Merhabalar arkadaşlar. Profilimde yer alan siteyi, tam 11 aydır tamamen kendi emeklerimle bugünkü haline getirdim, günlük ortalama 110-120 tekil ziyaretçimle inşallah daha uzun yıllar sürdürmeyi de düşünüyorum.
Sitemi yayına soktuktan birkaç ay sonra da bir forum sayfası açmıştım. SMF gibi bazı forum yazılımlarını denedikten sonra en sonunda XenForo ile bir kurulum yaptım ancak lisanslı XenForo değildi. Hala da öyle, bu yüzden bir XenForo lisansı peşindeyim.
Lisans 140 dolar ancak direkt bu miktarı ödeyemiyorum, bu yüzden forum lisansı için sponsor arıyorum.
Lisans için sponsor olacak arkadaşın eğer bir web sitesi varsa (teknoloji, oyun haberleri vb. kategorilerde), forum sayfasındaki 3 reklam alanını (üst breadcrumb üstü -768x60-, sağ kenar çubuğu -250x250- ve alt breadcrumb altı -768x60-) sitesine ayırabilirim.
Sponsor olunup lisans alındıktan sonra, her ay lisans ücretini (şu anki kura göre 360 TL yapıyor) ta ki ücret tamamlanana dek taksit taksit kendisine ödeyeceğim, reklamlar da yanında ekstrası olacak.
Konuyla ciddi olarak ilgilenenler iletişime geçerse memnun olurum. İyi forumlar.