lostyazilim
tr.link

Siteye Forum Eklemek

37 Mesajlar 5.468 Okunma
acebozum
tr.link

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Her zaman söylerim projenize inanıyorsanız işe profesyonel başlayın.Gerekirse null olsun ama vbulletin ile başlayın.Zaten vBulletin size siteniz büyüyene kadar karışmıyor.Siteniz belirli bir düzeye gelince lisans almanızı istiyor.Projeniz tutarsa zamanla reklam gelirlerinden vs lisansı alırsınız yolunuza devam edersiniz.Gerek eklenti ve temalarıyla gerekse güvenlik yazılımlarıyla vBulletin her zaman forum sistemlerinin en iyisi olmuştur.Olmaya da devam edecektir.
siteniz.com/forum dizinine de rahat bir şekilde kurabilirsiniz.
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Alpazen Alpazen Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 48 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
WMaracı'nı seviyorum arkadaş ya. Konunun başından beri okuyunca etkilendim herkes bir şekilde yardım ediyor yeni başlayanlara bu çok güzel bir durum.
hdizle Yasemin81 32142

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
vBulletin 3.8 veya 4.2.2 kurulumu, ayarları,tema ve eklenti konusunda yardımcı olabilirim.6 yıldır vBulletinle içli dışlıyım :)
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

Yasemin81 Yasemin81 http://afrodits.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / K
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 440 / 55
  • Ticaret 0, (%0)

edepli adlı üyeden alıntı

para isteyen olursa sizden pm atın ücretsiz yaparız hocam sıkıntı değil...

. Çok teşekkür ederim, bir arkadaşla konuştuk ama anlaşamadı o konuda:(Açıkçası biraz araştırıp denerim diye düşünmüştüm, sağolun.

hdizle adlı üyeden alıntı

Erkek tekeline karşı kadın duruşu takdire şayan.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Merak bu işin sırrıdır ve inanırsanız yapamayacağınız hiçbirşey yok bundan emin olabilirsiniz

.ok teşekkür ederim, bunu duymak güç veriyor gerçekten, ortada garip bir kadın düşmanlığı var :) Ya da kadınların beceriksiz olduğuna inanılıyor

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

İsterseniz forum kurmanıza ücretsiz yardım ederim.

Çok teşekkürler hocam. Evet kuramadım ama yardım istemeye çekiniyorum artık :(

4411 adlı üyeden alıntı

Her zaman söylerim projenize inanıyorsanız işe profesyonel başlayın.Gerekirse null olsun ama vbulletin ile başlayın.Zaten vBulletin size siteniz büyüyene kadar karışmıyor.Siteniz belirli bir düzeye gelince lisans almanızı istiyor.Projeniz tutarsa zamanla reklam gelirlerinden vs lisansı alırsınız yolunuza devam edersiniz.Gerek eklenti ve temalarıyla gerekse güvenlik yazılımlarıyla vBulletin her zaman forum sistemlerinin en iyisi olmuştur.Olmaya da devam edecektir.
siteniz.com/forum dizinine de rahat bir şekilde kurabilirsiniz.

Aynen ben de deneme amaçlı gibi olan sistemleri sevmiyorum, o zaman istek de olmuyor ve başlamadan bırakıyor insan.

Alpazen adlı üyeden alıntı

WMaracı'nı seviyorum arkadaş ya. Konunun başından beri okuyunca etkilendim herkes bir şekilde yardım ediyor yeni başlayanlara bu çok güzel bir durum.

Aynen hocam, gerçekten çok güzel bir şey.
MehmetTURK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

teknoabi teknoabi Lawyer Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Lawyer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 108 / 109
  • Ticaret 11, (%100)
Öncelikle merhablar,

Wordpress ile bağlantılı bir forum sistemi kurmak istiyorsanız arkadaşların da söylediği gibi bbpress tercih edilebilir en ideal seçenek gibi ama forum sisteminden beklenen her şeyi bbpresten beklemeyin.

Ek olarak ben siteden bağımsız, subdomaine yeni bir forum sistemi kurmak istiyorum derseniz de, yine arkadaşların belirttiği gibi bir çok ücretsiz ve ücretli tercih edilebilir sistem var.

Bu sistemlerin karşılaştırılmasını şu yazımda yapmıştım. Dilerseniz inceleyebilir forum sistemleri arasındaki farkları(en azından benim gördüklerimi) görebilirsiniz.
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

Lawyer

Yasemin81 Yasemin81 http://afrodits.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / K
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 440 / 55
  • Ticaret 0, (%0)

teknoabi adlı üyeden alıntı

Öncelikle merhablar,

Wordpress ile bağlantılı bir forum sistemi kurmak istiyorsanız arkadaşların da söylediği gibi bbpress tercih edilebilir en ideal seçenek gibi ama forum sisteminden beklenen her şeyi bbpresten beklemeyin.

Ek olarak ben siteden bağımsız, subdomaine yeni bir forum sistemi kurmak istiyorum derseniz de, yine arkadaşların belirttiği gibi bir çok ücretsiz ve ücretli tercih edilebilir sistem var.

Bu sistemlerin karşılaştırılmasını şu yazımda yapmıştım. Dilerseniz inceleyebilir forum sistemleri arasındaki farkları(en azından benim gördüklerimi) görebilirsiniz.

Teşekkür ederim hemen okuyorum yazıyı.
Ben de subdomain olarak düşünüyorum inşallah yapabilirsem
teknoabi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Lawyer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 108 / 109
  • Ticaret 11, (%100)

Yasemin81 adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim hemen okuyorum yazıyı.
Ben de subdomain olarak düşünüyorum inşallah yapabilirsem

Yapılabilmesi açısından bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum açıkcası, önemli olan husus açtıktan sonra ilgilenebilmekte sanırım :)
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

Lawyer

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)

Öncelikle merhablar,

Yazınızı okudum.vBulletin ile ilgili kısımlar çok doğru ancak vBulletin ile karşılaştırılabilecek en yakın sistem bana göre MyBB'dir.Nedeni ise görsellik yönünden vBulletine benzetilebilmesi ve Smf forumlarına göre daha çok popüler olması.Tabi bu da benim düşüncem :)
teknoabi Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Lawyer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 108 / 109
  • Ticaret 11, (%100)

4411 adlı üyeden alıntı

Yazınızı okudum.vBulletin ile ilgili kısımlar çok doğru ancak vBulletin ile karşılaştırılabilecek en yakın sistem bana göre MyBB'dir.Nedeni ise görsellik yönünden vBulletine benzetilebilmesi ve Smf forumlarına göre daha çok popüler olması.Tabi bu da benim düşüncem :)

Kesinlikle haklısınız :) Fakat bende elimden geldiğince açıklamaya çalıştım belirttiğiniz hususlar makaleye eklenebilir nitelikte ve dikkate değer şeyler. En yakın zaman da güncel bir forum sistemi yazısı yazmak lazım sanırım Ç)
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

Lawyer

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)

Kesinlikle haklısınız :) Fakat bende elimden geldiğince açıklamaya çalıştım belirttiğiniz hususlar makaleye eklenebilir nitelikte ve dikkate değer şeyler. En yakın zaman da güncel bir forum sistemi yazısı yazmak lazım sanırım Ç)

Amacım yazınızı eleştirmek değildi.Sakın yanlış anlamayın.Nacizane kendi fikirlerimi forum deneyimlerime dayanarak dile getirdim :) Mesela benim de Wordpress ile aram iyi değildir.Ancak blogunuza bakacak olursak bu konuda başarılı görünüyorsunuz.Wordpress ile ilgili bir fikir sunarsanız konu hakkında bilgili olmadığımdan dikkate alır ve incelerim. Neyse konuyu fazla dağıtmayayım en iyisi :)
teknoabi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al