. Çok teşekkür ederim, bir arkadaşla konuştuk ama anlaşamadı o konuda:(Açıkçası biraz araştırıp denerim diye düşünmüştüm, sağolun.
hdizle adlı üyeden alıntı
Erkek tekeline karşı kadın duruşu takdire şayan.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Merak bu işin sırrıdır ve inanırsanız yapamayacağınız hiçbirşey yok bundan emin olabilirsiniz
.ok teşekkür ederim, bunu duymak güç veriyor gerçekten, ortada garip bir kadın düşmanlığı var :) Ya da kadınların beceriksiz olduğuna inanılıyor
Çok teşekkürler hocam. Evet kuramadım ama yardım istemeye çekiniyorum artık :(
4411 adlı üyeden alıntı
Her zaman söylerim projenize inanıyorsanız işe profesyonel başlayın.Gerekirse null olsun ama vbulletin ile başlayın.Zaten vBulletin size siteniz büyüyene kadar karışmıyor.Siteniz belirli bir düzeye gelince lisans almanızı istiyor.Projeniz tutarsa zamanla reklam gelirlerinden vs lisansı alırsınız yolunuza devam edersiniz.Gerek eklenti ve temalarıyla gerekse güvenlik yazılımlarıyla vBulletin her zaman forum sistemlerinin en iyisi olmuştur.Olmaya da devam edecektir.
siteniz.com/forum dizinine de rahat bir şekilde kurabilirsiniz.
Aynen ben de deneme amaçlı gibi olan sistemleri sevmiyorum, o zaman istek de olmuyor ve başlamadan bırakıyor insan.
Alpazen adlı üyeden alıntı
WMaracı'nı seviyorum arkadaş ya. Konunun başından beri okuyunca etkilendim herkes bir şekilde yardım ediyor yeni başlayanlara bu çok güzel bir durum.
Aynen hocam, gerçekten çok güzel bir şey.