lostyazilim

Siteye Ziyaretçi Çekmek

17 Mesajlar 2.405 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TeknoTa TeknoTa Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 86 / 95
  • Ticaret 31, (%97)
düzenli makale girince birkaç ay sonra hit gelmeye başlar mı? Tecrübeli olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Boşa mı kürek çekiyorum yoksa bu tempoda devam edersem ziyaretçiler gelmeye başlar mı ?

wmaraci
reklam

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
üst sıralara çıkmanın sırrı bence backlink , eğer isterseniz siteniz için bir tanıtım yazısı yayınlayabilirim ücretsiz olarak ancak tanıtım yazısını sizin yazmanız gerek (daha önce böyle bir girişim olmadı içimden geldi size böyle bir şey yapmak istedim ilgilenirseniz pm atın site zompircom)

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/

Androman Androman IRC... Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 464
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 15, (%100)
Sorduğun soru ile imzandaki linki bağdaştıramadım. "SEO Paketi" satıyorsun, fakat sitene ziyaretçileri organik yoldan nasıl sokman gerektiğini burada mı soruyorsun?
myofset

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 86 / 95
  • Ticaret 31, (%97)

Androman adlı üyeden alıntı

Sorduğun soru ile imzandaki linki bağdaştıramadım. "SEO Paketi" satıyorsun, fakat sitene ziyaretçileri organik yoldan nasıl sokman gerektiğini burada mı soruyorsun?

bunun seo çalışması ile ilgisi nedir acaba? Ben siteye herhangi bir site-dışı seo yapmadan girmiş olduğum makalelerden ziyaretçi akışı istiyorum. Ticari sektörel bir web sitesi açmış olsam zaten bunu belli bir anahtar kelimede seo çalışmamı yaparak çıkartabilirdim bunu da size sormazdım. Ben her makalem için ziyaretçi akışı istiyorum google'a yazar yazınca sitem çıksın demiyorum. Sürekli sektörel projelerle uğraşıyorum ve birçok müşterimde sayemde ticari dönüşleriniz kat kat artırdı. Ben açıklamada da belirttiğim gibi ilk defa bir blog sitesi açtım. Genel içerikli bir site olduğu için mynet, onedio ile yarışacak seo yapmamı mı bekliyorsunuz benden? O kadar maliyet oluşturacak bir seo çalışması yapsam bunu bir blog sitesine neden yapayım? Bilmiyorum anlatabildim mi?

wmaraci
wmaraci

ishana ishana Su akar yolunu bulur. Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 104 / 107
  • Ticaret 0, (%0)
sitenize yazdığınız yazılar ile ilgili olarak seo çalışması yapmak istemiyor musunuz? Şöyle sorayım yoksa sosyal bir deney mi yapıyorsunuz? (ciddi olarak soruyorum)

Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl

• Üyelik 04.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 86 / 95
  • Ticaret 31, (%97)

ishana adlı üyeden alıntı

sitenize yazdığınız yazılar ile ilgili olarak seo çalışması yapmak istemiyor musunuz? Şöyle sorayım yoksa sosyal bir deney mi yapıyorsunuz? (ciddi olarak soruyorum)

site içi seo yaptım ve yapmaya devam ediyorum tespit ettiğim noktalarda ancak site dışı seo yapmak istemiyorum. Google doğal seo'ya önem veriyor artık yani açıkçası şöyle söyleyim ben bu sitem için bir web sitesine tanıtım yazısı veya başka türlü yol ile backlink elde edeceğim ama şu husus artık önemli. O tanıtım yazısından benim siteme o tanıtım yapılan site üzerinden 100lerce ziyaretçi gelecek mi? Tabi ki hayır hatta 1 tane bile gelmeyecek belki de. Google'ın artık bu tarz ziyaretçi sağlamayan tanıtım yazılarını yapay tanıtımlar olarak algıladığını düşünüyorum bu sebeple bunu test etmek amacıyla hiçbir site dışı seo işlemi yapmayacağım gözlemleyeceğim. Bu yüzden de konuda blog yazarları ziyaretçi çekme yöntemini seosuz daha iyi bileceği için bu konuyu açtım ancak seo uzmanlığıma dil uzatılır oldu bu konuyu açmamdan dolayı o da ayrı bir konu:)
ishana

kişi bu mesajı beğendi.

ishana ishana Su akar yolunu bulur. Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 104 / 107
  • Ticaret 0, (%0)
niyetinizi anlamıştım zaten. kolay gelsin....
TeknoTa

kişi bu mesajı beğendi.

Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al