-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makale.
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar, imzam bulunan site için yaklaşık 5 aydır sürekli özgün makale girmeye çalışıyorum. Kimilerini kendim, kimilerini ise yazdırdım. Ama daha organik hiti 20 geçmedi. Tavsiyeniz nedir?
www.anneyehaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
asla vazgeçme dostum. asla bak asla diyorum çünkü başarı elbet gelir bazı insanlara bir hafta misal ben bazılarına yıllar sonra ama çalışarak elbet başarırsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
sıkma canını elbette olur, tavsiyem devamlı yaptığı şeyleri yapma farklı şeyler dene mesela daha farklı konular
1 kişi bu mesajı beğendi.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
Sabredin.Zamanla güzel sonuçlar alacaksınız.Makale sayınız arttığı zaman ve ekstra siteniz yıllandığı zaman sonuçları yavaştan görmeye başlayacaksınız.İndexleriniz,arama sonuçlarında artık kemikleşmiş bir yapıya ve giriş yapan ziyaretçilere ev sahipliği yapacak.Ancak belirli bir süre sonra sadece makale girişleri web sitenizin beslenmesi açısından yetersiz gelebilir.Bir uzman eşliğinde veya kendi bilginiz varsa,bir yol haritası çıkarıp,anahtar kelimelerinizi netleştirip çalışmya devam etmeniz sitenizin ömrünü uzatacağı gibi başarılı olmasına da vesile olacaktır.
Yolunuz açık olsun.
Sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz
Saygılarımla
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence makale yazdırmaktan çok kendiniz yazmaya çalışın.Seo, makale ücreti vb şeylere bütçe ayırmayın.Makalelerinizi yazarken makale yazımında kendinizi geliştirirsiniz hem de yeni bilgiler öğrenmiş olursunuz.
Bir site tutacaksa bu dış etkenler (seocu, makaleci vb..) sonucunda değil kendi emeğiniz ile tutacaktır.Dış etkenler ile alınan sonuç er ya da geç elden gider, başladığınız noktaya dönersiniz.
En kötü ihtimalle paranız cebinizde kalır:)