-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben sosyal hit sitesi kurmak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok, mesela instagram takipçi hilesi sitesi kurmak istiyorum diyelim bana tam olarak ne gerekli? Piyasada bulunan scriptlerden birisini alıp direkt kurduğumda iş bitiyor mu? Yoksa ekstra bayilik falan mı almam gerekiyor? Bu işin prosedürünü en basit şekilde anlatabilecek varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
TekUmut
Kişiye Özel Karikatür
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Satın almakla malesef bitmiyor. Ardından sitenin hitlenip user kazanması gerekli. Hiçbir user olmadan site hiçbir işe yaramaz malesef. Organik olarak user kazanmak için ise reklam vs. bir çok işlem yapmanız gerekli
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Oncelikle piyasaya girmek için +7.000TLniz var mi? Yoksa yazimin kalanini okumanıza gerek yok bence :))
Şuan piyasada calisan scriptler ortalama 2.000TL lisansli 1 script aldınız
Domain + sunucu + proxy vs 2.500TLye denk geldi ortalama.
Sonra gidiyorsunuz saglam hit yönlendiren sitelerden aylık 500-600TL verip üst sirayi aliyosunuz bunun yönlendirileceği hit ile anca 1-2K otolike eklersiniz :) Sonra ilk sayfada ki paneller ile anlaşıp login satın alıyorsunuz ilk sayfa ilk 3ten birinden aylik 1.200-1.500TL arasina anlaşırsın
Bunlari yaptin ee her ay bu paraları mi odeyeceksin? Tabii ki hayir seo yapip sıralamaya girmen lazim 6 aylik bir seo calismasi ile toplam 6 ayda 6.000TL ile siteni kendini çevirecek hale getirirsin.
4 ayda google uzerinden hit almaya baslarsin yavas yavas kendini cevirmeye baslar.
4. Aya kadar diger sitelere muhtacsin parayi verip yönlendirme alacaksin ek login felan o arada bol bol otolike satip aldigin yönlendirmenin parasını cikarmalisin.
Eger bunları yaparken guncelleme gelip datan çöp olursa napicaksin? Bunuda düşünüp kenara para ayirmalisin :) yoksa warez scriptle girip tutunabilecegin sektor degil.
Ekstradan google play uygulamanda olmalı + ios'a yedidirsen (taktigi mevcut -istemeyin) 3 ay sonra cok iyi data kasarsiniz.