Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben genel olarak yap sat olarak çalıştığım için sitenin ilerisi hakkında pek tecrübem yok. Şimdi bir sitem var temasını değiştirecem sitenin içeriğinde 40 yazı var 150 yorum var.
Site için temasını değiştirmem benim indekslerimde bir zarara yol açar mı?
Ya da beni ekstra uğraştıracak bir şeye sebep olur mu yoksa kurduğum anda sıkıntı çözülür mü
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kalıcı bağlantı ayarlarını değiştirmediğiniz sürece linklerinde herhangi bir sıkıntı olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
"Site için temasını değiştirmem benim indekslerimde bir zarara yol açar mı?"
Dolaylı yoldan etkileyebilir. Şöyle ki, yenilediğiniz temanın sayfa yüklenme hızına vereceği etki, SEO kriteridir. Yani ne kadar az sorgu, ne kadar hızlı hosting, ne kadar az boyut, o kadar yüksek hız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI/UX Designer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba,
Tek bir etken üzerinden değil de bir çok etken üzerinden düşünmek gerekirse evet kesinlikle etkileyecektir fakat yeni temanız daha iyi bir tema ise etkiledikten bir süre sonra çok daha iyi bir geri dönüş alırsınız. Site eğer WordPress ise "Custom Permalinks" eklentisi ile link yapısını bozmadan değiştirebilirsiniz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema değişiminde şu sorunlar olabilir.
1. Site kodlaması daha ağır olabilir bu nedenlw sayfa hziindan seo ya zarar veririr
2. Yeni temanın kodlamasinda hata olabilir. Bu nedenle seo ya zarar verebilir.
3. Bu seoya zarar vermez ama seni uğraştırır. Eski temanın öne çıkan görselleri ile yeni temanın öne çıkan görsel büyük lükleri birbirinden uyumsuz olur. Tek tek resimleri yeniden yüklemen yada bir eklenti vardı onu kurup resimleri yeniden boyutlandirma gerekebilir.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
siten tüm css, html, js falan googleın ulaşabildiği ne kadar kod yapısı ve dosya varsa indexlenmiş durumda. yani senin kimliğin googleda şuan. sen sadece tema değişimi bile yapsan kod yapısında değişiklik olacağı için kısa süreli düşüş yaşayacaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer google'ın sevdiği sade ve kolay dolaşılabilir bir tema ise evet olumlu yönde etkileyecektir :) Ben çoğu zaman tasarımımı değiştiriyorum ama wp kullanmıyorum. Kendi kodladığım siteyi düzenliyorum. Her düzenlemede bir artış gözlemledim. Temanın en azından bahsettiğim kriterlere (sade ve kolay dolaşılabilir) uygun olduğundan emin olun.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Yeni tema ve eski temayı karşılaştırmak gerekir. Tüm index yapınız bile değişebilir, uzman görüşü almalısınız.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com