-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kısa ve öz bilgi. Özellikle sosyal imleme denildiğinde akıllarına Facebook ve twiter gelenler için Faydalı. Paylaşım için Teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İsmail Turgut adlı üyeden alıntı
hayır hocam sizin makalenize karşı bu sistemi anlatmaya çalışayım bu sistemi ben yaptırdım bunun çalışma mantıgı şöyle öncelikle siteye üye oluyorsunuz orda sizlere bir eklenti (modül) veriyoruz siz onu sitenize kuruyorsunuz
2-mesela sizin siteniz var örnek:damlamaraman.com diyelim siz orda yapmış oldugunuz makale, konu ,vs.. gibi yapmış oldıgunuz paylaşımları anında benim siteye düşüyor ordanda tüm sosyal aglara düşüyor sizn yapmanız gerekenleri sitemiz yapmış oluyor
şu an beta durumunda 3 tane daha modül yazılıyor bunlar wordpress, mybb, vbulletin için yakında tek tek eklentikleri paylaşacam
şimdi sizden fikirlerinizi bekliyorum
Hocam Sisteminizle ilgili Bazı şeyler sormak istiyorum. Ben yazdığım yazıyı yayınladığım an Sitenizde de yayınlanıyor mu ? Yani anlık olarak mı içeriği çekiyor ? Ayrıca sosyal ağlarda ne sekilde ve hangi hesaplarda yayınlanıyor bu içerikler ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
marketci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Sisteminizle ilgili Bazı şeyler sormak istiyorum. Ben yazdığım yazıyı yayınladığım an Sitenizde de yayınlanıyor mu ? EVET SİZİN ADINIZA
Yani anlık olarak mı içeriği çekiyor ? EVET SİZİN ADINIZA
Ayrıca sosyal ağlarda ne sekilde ve hangi hesaplarda yayınlanıyor bu içerikler ? SİTEMİZİN SOSYAL AGLARINDAN DAGILIYOR
ÖRNEK OLARAK PAYLAŞANLAR VAR LİNK LERE BAKARSANIZ HANGİ SİTEDEN İSE LİNKLERİ VAR
www.kolaylink.net
SoloTurk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sağ olun hocam bilmeyenler için faydalı olmuş
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle bir ekleme yapayım. Bu işlerden sonuç hemen alınmaz. Bazen yıllarca sürer. Yani ben içerik ekledim bir şey olmuyor diye düşünmeyin. Ayrıca işin önemli noktası paylaştığınız içeriği ziyaretçi beğenecek mi takip edecek mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İsmail Turgut adlı üyeden alıntı
Hocam Sisteminizle ilgili Bazı şeyler sormak istiyorum. Ben yazdığım yazıyı yayınladığım an Sitenizde de yayınlanıyor mu ? EVET SİZİN ADINIZA
Yani anlık olarak mı içeriği çekiyor ? EVET SİZİN ADINIZA
Ayrıca sosyal ağlarda ne sekilde ve hangi hesaplarda yayınlanıyor bu içerikler ? SİTEMİZİN SOSYAL AGLARINDAN DAGILIYOR
ÖRNEK OLARAK PAYLAŞANLAR VAR LİNK LERE BAKARSANIZ HANGİ SİTEDEN İSE LİNKLERİ VAR
Hocam O zaman Sisteminiz bence Kullanıcı dostu olmaktan ziyade Kullanıcı düşmanı olabilecek Birşey. Niye diyeceksiniz.
Benim yazdığım bir yazı benimle beraber aynı anda sizin sitenizde yer alıyor. Peki Sizin sitenizde ki Yazı Benim Sitemden önce indexlenirse ne olacak ? Benim sitemde ki yazı Kopy/paste ye girecek. Kısaca Kendi yazdıgım, emek verdiğim yazıyı Bedavadan Size vermiş olacağım.