-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
TC ni nereye verirsen ver.İmzan olmadan hiçbir şekilde birşey yapılamaz hocam.Kaldı ki alışveriş yapılsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Umarım çözersiniz durumu. Bizi de bilgilendirirsiniz.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuda WMARACİ'nin da bir önlem alması gerekiyor diye düşünüyorum. Evet tc no ile alışveriş yapılmaz ama bir alışveriş mağazası açılabilir. Bu konuda sitenin güvenliği iyi olması lazım. Birde söylemek istediğim şey tc no ile işlem yapılabilir. Artık birçok mağaza senetle ürün satıyor. TC no isim soy isim imza istiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam kredi kartı bilgilerinizi birine yada birsiteye vermiş olmayasınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
69 / E
-
Meslek
dış ticaret
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, TC no.sunun bir hesaplama formülü var.Ben bu formülü kullanarak kendime bir TC no. uydurdum.Benden isteyen sitelere bu no.yu yazıyorum, sorun olmuyor.Çünkü bu numaranın size ait olup olmadığını değil, TC no.sunun algoritmasına uygun olup olmadığını denetledikleri için sıkıntı olmuyor.
Resmi işlemlerde bunu kullanamazsınız ama internet ortamında en azında riske girmemiş olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Olayı anlayamadım. TC kimlik numaranızla ödeme nasıl yapılabiliyor? Fatura size nasıl geliyor? Elektronik bir fatura mı aldınız? Ve hangi siteden yapılmış harcama. Farklı bir yöntem gibi duruyor. TC Kimlik numarasıyla ödeme yöntemi yok ki size TC kimlik numaranızla faturalandırma yapılabilsin.
Ayrıca ilçe emniyet müdürlüğü bakmaz ki bu tür işlemlere. Savcılığa başvuru yapmanız gerekir.
Çok entresan.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
İsteyen olursa tc no mu buraya yazablirim. Tc no ile yapılan bir satıi işlemi geçerli değildir. Ha birisi sizin kimlik bilgilerinizle gidip alışveriş yapar ödemesini yapar size de bu ticaret hakkında bilgilendirme gelebilir fatura vb.
Yani eğer öyle bir durum varsa basit bir hesaplama ile bir çok tc ele gecirilebilir. Endişe edecek bişey olmadığını söyleyebilirim.