-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaslar.
İlgilendigim bir sitede rakip firmanin ismini keywordlarda kullanmisim cok eski donemden kaldigi icin farkedemedim. Bugun o firmanin sahibi telif hakki sebebi ile savciligi basvuracagini falan soyledi. Bende budurumun uzerine onun firmasinin adinin gectigi keywordslu 6 7 yaziyi sildim. Daha once bana herhsngi bir uyarida bulunmadi ve direk sikayet edecegini soyledi. Nasil bir yol izlemeliyim cvp bekliyorum
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Daha önceden uyarı yapmadıysa bildiğim kadarıyla direk şikayet, mahkeme vs yapamaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu hakkında deneyimli bir avukata danışmanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Önce uyaracak ve belli bir süre beklendikte sonra kalkmadıysa o içerik vs. bu sefer kişinin yasal işlem yapma hakkı doğacaktır.
Yoksa direk yasal işlem yapamaz...
Kısa bir süre sessizlik...
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Önce uyarması gerekir, (ve hatta bu uyarıyı yasal yollarla bile yapması gerekebilir) uyarıya rağmen herhangi bir aksiyon alınmaması durumunda, süreci başlatabilir.
Eğer ki bireysel olarak yapılan uyarı neticesinde belirtilen içerik/keywords kaldırdıysanız hiç bir sorun yaşamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bilgilendirmeler icin tesekkurler arkadaslar. Direk savciliga vercem diyip duruyor. Bende linkleri daha dogrusu keywordslari kaldirdim siteden ama suanlik hala googlede cikiyor sanirim bir iki gune link komple yok olur
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
akmova Hocam telif sahibi kişi ilk önce telif hakkını ihlal eden içerik konusunda ilk önce size kaldırmanız konusunda uyarıda bulunur. Eğer siz kaldırmazsanız servis sağlayıcıya başvurmalıdır. Eğer o da kaldırmazsa savcılığa başvurabilir. İşlem sırası böyledir.
Her Kategoriden Jenerik-Projelik-Yatırımlık-Keyword Domainler>>
FOY
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tebliğ etmesi ve senin tarafından tebellüğ edilmesi lazım ki ilk dava da onun lehine sonuç çıksın.
Yazılı bir tebliğ almadığın takdirde tebellüğ yoksa vatandaşın elinde sana dava açsa bile bilmem kaç yıl bir daha yaptıgı takdirde su su ücret veya su su yaptırım ile cezalandırılmasına diye karar verilir.
Ama gıcık olurum bu işlere. Yapmayın baba. Adamın hakkına girmeyin, marka için değili bu işin ahlaki boyutu ve vijdani hakkaniyetnamına girmeyin bu işlere. Bütün google da resimlerimi topluyorum bende. Vallahi uyuz bir durum.
Geçmiş olsun.