Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç bir şey yapılamaz. Koca shiftdelete.net'in içeriklerini haber siteleri durmadan çalıyor. Onlar bir şey yapamıyor. Kaldı ki koskoca şirketler ve bizlerden daha bilgililer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci - Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklamını yap geç haberim yazım şu mecra da yayınlandı tarzında diğer türlü bir şey elde edemezsin. meyvesini yemeye bak
Marker
Lead Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lead Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım çözüm olarak Copyprotect kullanabilirsin. Üşünmez içeriği yazarak ekler bu tartışılır. Benim başıma gelen sorunlarda biri bu, The Wall Street Journal ve LifeHacker ortaklığında ücretli içeriklerini (text, plugins, images) kendim haber portalımda yayınlıyordum. Sözleşme içeriğinde zaten belirtiyordu; içeriklerin farklı kanallarda görüntülenmesi ve yoruma açık olması telif haklarından cayma sebebi oluşturmamaktadır. WSJ'nin ek bi özelliği premium içerikli haberlerini fazla kopyalayamazlar hatta hiçbir şekilde kopyalamazlar "Reuters, The New York Times vb.) sitelerde görmen normal. İçerikleri Görselleri Gettyİmages tarafından süpervisör çalışanları içerikleri hazırladıkları için paylaşılan her türlü içerik telif hakları ile saklanıyor. Bu şekilde yasal çalışma yürütüyorsan hakkını savunabilirsin. Her zaman söylediğim biz söz vardır şu ülkde.
Yasal bir hakkım olmasını istiyorum "YASAL" olarak! İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim başıma da böyle bir şey geldi. Yine Türkiye'nin basılı gazetesi de olan büyük haber sitelerinden biri içeriğimi tek kelime dahi değiştirmeden aldı. Önce rica maili attım 2 gün cevap bile gelmedi. Ardından whatsapp ihbar hattına "elimde hırsızlık görüntüleri var ilgilenir misiniz" diye mesaj attım. "İlgileniriz ama etik gereği ödeme yapmıyoruz" dediler.
Ben de, "ödeme istemiyorum bu ahlaksızlığı herkes öğrenmeli haber yapsanız yeter" diye yazdım. Gönderin dedikten sonra safya ss'lerini tarih kısmını içerisine alacak şekilde gönderdim. Sonra da mailime cevap yazılmadığı için böyle bir yol seçtiğimi söyledim.
5 dakika içerisinde aktif link verdiler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında sevinmelisin kaynak göstermese bile google o içeriğin sana ait olduğunu anlar ve siten daha fazla değerlenir.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
konuma yazmıştınız. Son olarak ne oldu güncellemek istedim. Öncelikle bu emek hırsızlığını yapan Hürriyet sitesidir. Dönüş yapılmadı, bende sitelerinde o yazının altına üye olarak yorum yaptım. Sitemden alınmıştır, kaynak belirtmeden paylaşılmış bu emek hırsızlığıdır diye yazdım. Lütfen kaynak belirterek (aktif link) düzenlemenizi istiyorum diye yazı gönderdim. 1 2 saat kadar oldu. Şimdi linke girdiğimde kategoriye yönlendiriyor. Yazı kaldırılmış
2 kişi bu mesajı beğendi.
eskisehirwebtasarim.net