lostyazilim
tr.link

Ünlü haber sitesinin içeriğimi kopyalaması

26 Mesajlar 3.128 Okunma
acebozum
tr.link

TheSecret TheSecret WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Ekonomi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** H**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 44 / 48
  • Ticaret 0, (%0)
Arama motorlarına ilgili linkteki haber çalıntı haber kaynaklıdır diğe, linkin kaldırılmasını istemek en etkili yöntem. Ayrıca böyle hırsızların sitelerine asla girmemek lazım. Her yerde özellikle sosyal medyada hırsız olduklarını kesinlikle yazmalıyız.
main

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

tasarimturkey tasarimturkey Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

main adlı üyeden alıntı

konuma yazmıştınız. Son olarak ne oldu güncellemek istedim. Öncelikle bu emek hırsızlığını yapan Hürriyet sitesidir. Dönüş yapılmadı, bende sitelerinde o yazının altına üye olarak yorum yaptım. Sitemden alınmıştır, kaynak belirtmeden paylaşılmış bu emek hırsızlığıdır diye yazdım. Lütfen kaynak belirterek (aktif link) düzenlemenizi istiyorum diye yazı gönderdim. 1 2 saat kadar oldu. Şimdi linke girdiğimde kategoriye yönlendiriyor. Yazı kaldırılmış

Kardeşim hürriyet gibi gazete ise, basın özğürlüğü:) adamlar istediği şekilde haber yapıyor. Dediğim gibi bunu tek yazılık düşünme, demek ki kaliteli içerik yazısı yazıyorsun bunu devam ettir google sana değerini gösterecektir. Yazının modası geçtik den sonrada sitede duracak ve google bu yazının senin olduğunu bilecek
main

kişi bu mesajı beğendi.

j700 j700 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Otel
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 1263
  • Beğeniler 214 / 215
  • Ticaret 1, (%100)
bu haber sitelerine uyuz oluyorum googleye bir konu hakkında bilgi almak için yazıyorum haber sitesi çıkıyor aradığım şeyin 1 cümlelik cevabı var sayfalarca gereksiz yazılarla dolduruyorlar aradığını zor buluyorsun biz yapsak google banlar haber siteleri yapınca bir şey olmuyor
main

kişi bu mesajı beğendi.

j700 j700 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Otel
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 1263
  • Beğeniler 214 / 215
  • Ticaret 1, (%100)
bakın mesela açık lise sınavı ne zaman yazıyorum adamlar gereksiz bilgilerle uzatmışta uzatmış yazıyı

http://www.haber7.com/egitim/haber/2516839-2018-aol-2-donem-sinavi-ne-zaman-meb-sinav-takvimi
main

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

TheSecret TheSecret WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Ekonomi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** H**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 44 / 48
  • Ticaret 0, (%0)
Türkiyedeki haber siteleri 7/24 spam haber giriyor. Google bunlara ceza kesip 1 gün sonra cezalarını kaldırmıştı 3-4 sene önce. Hiç dünyadaki populer haber sitelerini böyle spam içerik ürettiğini gördünüz mü. Tam bir rezalet.
main

kişi bu mesajı beğendi.

Lejyoner Lejyoner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek sevkiyat
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 495
  • Beğeniler 63 / 62
  • Ticaret 5, (%100)
kopyadan bende rahatsız oldum sonra eklenti ile sağ tuşu devre dışı bıraktım kopyalanmaktan kurtuldum. önce iyi ettim sandım 1 ay sonra düşüş başladı güncel makaleler vs. anca yatay seyretmesine katkı sağladı günceli keser kesmez yine düşüş devam etti,

sonra eklentiyi devre dışı bıraktım bi süre sonra topladı,

kısacası kopyalanan siteleri google çok seviyor... amaaa bakın burada ince bi ayrıntı var.

kopyalayan site içeriği sizinle aynı ise o zaman çok katkı sağlıyor kopyalayan sandbox a düşüyor sen zıplıyorsun, bu iyi...

içerik farklı ise yani siz sağlık sitesisiniz kopyalayan haber sitesi o zaman etki büyük olmuyor ama ne olursa olsun kopyalanmak ciddi katkı sağlıyor.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al