-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arama motorlarına ilgili linkteki haber çalıntı haber kaynaklıdır diğe, linkin kaldırılmasını istemek en etkili yöntem. Ayrıca böyle hırsızların sitelerine asla girmemek lazım. Her yerde özellikle sosyal medyada hırsız olduklarını kesinlikle yazmalıyız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu haber sitelerine uyuz oluyorum googleye bir konu hakkında bilgi almak için yazıyorum haber sitesi çıkıyor aradığım şeyin 1 cümlelik cevabı var sayfalarca gereksiz yazılarla dolduruyorlar aradığını zor buluyorsun biz yapsak google banlar haber siteleri yapınca bir şey olmuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiyedeki haber siteleri 7/24 spam haber giriyor. Google bunlara ceza kesip 1 gün sonra cezalarını kaldırmıştı 3-4 sene önce. Hiç dünyadaki populer haber sitelerini böyle spam içerik ürettiğini gördünüz mü. Tam bir rezalet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kopyadan bende rahatsız oldum sonra eklenti ile sağ tuşu devre dışı bıraktım kopyalanmaktan kurtuldum. önce iyi ettim sandım 1 ay sonra düşüş başladı güncel makaleler vs. anca yatay seyretmesine katkı sağladı günceli keser kesmez yine düşüş devam etti,
sonra eklentiyi devre dışı bıraktım bi süre sonra topladı,
kısacası kopyalanan siteleri google çok seviyor... amaaa bakın burada ince bi ayrıntı var.
kopyalayan site içeriği sizinle aynı ise o zaman çok katkı sağlıyor kopyalayan sandbox a düşüyor sen zıplıyorsun, bu iyi...
içerik farklı ise yani siz sağlık sitesisiniz kopyalayan haber sitesi o zaman etki büyük olmuyor ama ne olursa olsun kopyalanmak ciddi katkı sağlıyor.