-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Burada hobi olarak web sitesi yapmayı ve orada olabildiğince güzel şeyler paylaşmaya çalışan birisi olarak yazışmaları ve konuları takip ediyorum. Arada bazı başarı hikayeleri olsa da büyük oranda başarısız işlerden bahsedildiğini görüyorum.
Buradaki çoğu arkadaşım genç ve bu tip projeler için finansal yeterliliği yok denecek kadar az. Ancak gençlerin enerjisi ve teknolojiye yatkınlığı kesinlikle önemli bir sermayedir. Buradan iyi bir ekip çıkarıp sermaye ile destekleyerek güzel bir proje yapılabileceğinden eminim.
Bütçe, insan kaynakları, teknolojik ve program yatırımı ile iyi bir planlama yapılması sonrasında yol alınabilecek böyle bir çalışmayı birisinin düşünüp hayata geçirmesini umut ediyorum.
Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim...
Örnek olarak: Ek olarak onedio sizce ayda ne kadar kazanıyordur ve sizce onun benzerini yapacak bir ekip burada kurulamaz mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Onedio tam olarak ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama gideri oldukça fazla diye tahmin ediyorum. O kadar eleman, teknolojik alet = para :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Mesleğim muhasebe olduğu için en iyi yaptığım şey karı hesaplamaktır ki ben de gelirini bilmiyorum. İyi yönetiliyorsa en az %50 karlılığı olduğunu düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hazır Onedio ve kazançlarını girmişken şunu belirtmeden geçmeyeyim. Facebook'un datacenterını görmeden önce facebook kurmak isteyen girişimcilerimiz vardı. :)
Özet: Buralarda hep büyük paralar konuşulur.
digibakers.com - the power of thinking small...
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Onedio bir örnek sadece. Dediğim gibi bir konu; bütçe, insan kaynağı, teknoloji ve program tarafı planlanarak buradaki ekiple yol alınabilir düşüncesindeyim.
Herkes çok zaman harcıyor ve ferdi başarı elde etmek çok zor.
İnsanların bu enerjisini ürün haline dönüştürecek bir girişimci çıkmasını umut ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bebek büyütüp 19 yaşına getirmiş birisi olarak size haklısınız diyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.