-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Merhaba yorumlara bakilirsa is kurup kalici bir firma olusturmak istiyorsunuz.Eticaret yaptigimdan musteri potansiyelini iyi bilirim.Bana kalirsa en onemlisi google ve yandex te ilk sayfada ol.Ornegin ucuz web tasarim yapan firmalar, kurumsal web sutesi tasarimi vs gibi en cok aranan kelimelere yogunlas sitene giren kisi dolu dolu bir site bulsun.Hazir tasarimlardan themeforestten ornek siteler ekle.Musteri isterse satin alip kurarsin.Size ozel site tasarlayalim bolumu olusturursun musteri size kesinlikle telefondan ulasmak ister samimi bir dille yardimci olursan illaki is yaparsin.İnanin isi kosturursan iyi bir yerlere gelirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çalıştığım yer aldığım firmalarda, genelde ajanslardan istiyorlar onlarda böyle sağdan soldan eleman bulup ucuza yaptırıp bizim firmalara kapı gibi fiyat biçiyorlardı. Bu işlerde aracıların payı çok yüksek oluyor. Kurumsaldan kastınız gerçekten kurumsalsa -çoğunluğu- google'a yandex' girip kurumsal web tasarım yazmıyorlar. Önceki yorumlarda arkadaşlarında belirttiği üzere, diliniz kuvvetliyse gidin dükkan dükkan gezip web sitesinin önemini anlatın ve iş bağlayın. Örnek 2,3 tane site yapın her bi dükkana göre iki üç düzenlemeyle tasarım değiştirin. Ha olmadı, wix tarzı bir site ile hani zerre anlamayan adamın bile girip birşeyler yapabileceği okulda, işte arkadaşlarına bakın benim sitem var diyebileceği sizinde karınızın yüksek olacağı bir işe girişin. Başarılar diliyorum.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
50 liraya photoshop bilen birine düzgün bir tema çizdir kalanını kendin kodla sat