-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Wordpress alt yapısı kullanıyorsanız yapabilirim iletişim bilgilerinizi PM atabilirsiniz.
Benim ticaretimi baltalama olayı yok ben ticaret yapmıyorum, bu işi yapabileceğimi yazdım. SMS hizmetini SMS bayilerinden satın alınması gerekiyor ve verdiğiniz SMS sistemi hala kontrol edilebilinir değil hala link bırakıyorsunuz.
Daha önce kullandınız mı ? Eklenti geliştirilebilmeye müsait mi ? Benim yapacağım sistem her üyeye özel olarak işleyiş gösteriyor. SMS giriş sonrası belki müşteri SMS ile bazı şeyleri onaylatmak isteyecek o zaman o eklenti bunu karşılayabilecek mi ?
Günü kurtaran eklentileri asla kullanmayın bunu her yerde söylüyorum. Bu size zaman kazandırır evet ama içerik / üye kaybettir. Sisteminizi pert eder. Düşünsenize siteye üye olmak istiyorum ama SMS 35 dk sonra geliyor o siteyi bir daha tarayıcıya yazmam.
Tekrar diyorum içeriğini tamamen bilmediğiniz / kullanmadığınız şeyler hakkında yanlış yönlendirmelerden hep beraber kaçınalım.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
AtakanAteş adlı üyeden alıntı
GokhanKara Dostum senin derdin ne anlayamadım ama ortaya bir alternatif eklenti bırakıldı kullanılır, kullanılmaz bu seni ilgilendirmez özel yazdırmak isteyen birisine yine en iyisini yap engel olan yok. Zaten kişinin yazılım bilgisi olsaydı eklentinin geliştirilip geliştirilmeyeceğini dert etmezdi, bol kazançlar kolay gelsin sana.
Öncelikle dostun olabilecek yaşta değilim bunu izah edeyim. Sonrasın da TR lokasyon da bulunan bir insana yabancı lokasyon SMS hizmeti sağlayan bir eklentiyi bırakmak iş bilirlik değil cahillik niteliğine girer.
Yine diyorum, yalan yanlış bilip bilmeden hiç kimseyi yanlış YÖNLENDİRMEYELİM.
( Ben de dahil .. )
Yaptığın şeyin yanlış olduğunu anlayıp problemi çözebileceğiniz yere sataşmayı ve hala çok bilmişliği devam ettiriyorsunuz, size kolay gelsin.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@yilmaz70 Abim bu konuda bi süredir ciddi çalışmalar yapıyor. Öpencart sistemi için beklemedeyiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merakını özel mesajda da sordun buradan da söylüyorum gökhan abi Free Trial'a giriyorsun Türkiye'yi seçip test ediyorsun sistem başarılıysa satın alıyorsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İleti merkezinin opencart, woocommerce, whmcs, magento gibi yazılımlar için ücretsiz modülleri var. Bir çoğunu kullandım. Bu firmadan sms hizmeti alarak wordpress de de kullanabilirsiniz