lostyazilim
tr.link

Wordpres SMS dogrulama

17 Mesajlar 2.820 Okunma
lstbozum
tr.link

ozoncity ozoncity Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 24 / 12
  • Ticaret 6, (%67)
Herkese teşekkür ederim

wmaraci
reklam

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

kardelenkurt adlı üyeden alıntı

aslında bana da lazım ilan sitem var mobil uygulama yaptıracağım gsm doğrulama olsa güzel olur

Wordpress alt yapısı kullanıyorsanız yapabilirim iletişim bilgilerinizi PM atabilirsiniz.

AtakanAteş adlı üyeden alıntı

GokhanKara Böyle bir hizmeti (SMS) kimse ücretsiz vermez zaten ben hazır alt yapı olarak söyledim senin ticaretini baltalamak değil amacım ekletinin pro sürümü burada.

Benim ticaretimi baltalama olayı yok ben ticaret yapmıyorum, bu işi yapabileceğimi yazdım. SMS hizmetini SMS bayilerinden satın alınması gerekiyor ve verdiğiniz SMS sistemi hala kontrol edilebilinir değil hala link bırakıyorsunuz.

Daha önce kullandınız mı ? Eklenti geliştirilebilmeye müsait mi ? Benim yapacağım sistem her üyeye özel olarak işleyiş gösteriyor. SMS giriş sonrası belki müşteri SMS ile bazı şeyleri onaylatmak isteyecek o zaman o eklenti bunu karşılayabilecek mi ?

Günü kurtaran eklentileri asla kullanmayın bunu her yerde söylüyorum. Bu size zaman kazandırır evet ama içerik / üye kaybettir. Sisteminizi pert eder. Düşünsenize siteye üye olmak istiyorum ama SMS 35 dk sonra geliyor o siteyi bir daha tarayıcıya yazmam.

Tekrar diyorum içeriğini tamamen bilmediğiniz / kullanmadığınız şeyler hakkında yanlış yönlendirmelerden hep beraber kaçınalım.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
GokhanKara Dostum senin derdin ne anlayamadım ama ortaya bir alternatif eklenti bırakıldı kullanılır, kullanılmaz bu seni ilgilendirmez özel yazdırmak isteyen birisine yine en iyisini yap engel olan yok. Zaten kişinin yazılım bilgisi olsaydı eklentinin geliştirilip geliştirilmeyeceğini dert etmezdi, bol kazançlar kolay gelsin sana.

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

AtakanAteş adlı üyeden alıntı

GokhanKara Dostum senin derdin ne anlayamadım ama ortaya bir alternatif eklenti bırakıldı kullanılır, kullanılmaz bu seni ilgilendirmez özel yazdırmak isteyen birisine yine en iyisini yap engel olan yok. Zaten kişinin yazılım bilgisi olsaydı eklentinin geliştirilip geliştirilmeyeceğini dert etmezdi, bol kazançlar kolay gelsin sana.

Öncelikle dostun olabilecek yaşta değilim bunu izah edeyim. Sonrasın da TR lokasyon da bulunan bir insana yabancı lokasyon SMS hizmeti sağlayan bir eklentiyi bırakmak iş bilirlik değil cahillik niteliğine girer.

Yine diyorum, yalan yanlış bilip bilmeden hiç kimseyi yanlış YÖNLENDİRMEYELİM.
( Ben de dahil .. )

Yaptığın şeyin yanlış olduğunu anlayıp problemi çözebileceğiniz yere sataşmayı ve hala çok bilmişliği devam ettiriyorsunuz, size kolay gelsin.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wmaraci
wmaraci

samsa samsa Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** O**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 117 / 118
  • Ticaret 5, (%100)
@yilmaz70 Abim bu konuda bi süredir ciddi çalışmalar yapıyor. Öpencart sistemi için beklemedeyiz.

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Merakını özel mesajda da sordun buradan da söylüyorum gökhan abi Free Trial'a giriyorsun Türkiye'yi seçip test ediyorsun sistem başarılıysa satın alıyorsun.
GokhanKara

kişi bu mesajı beğendi.

smuldur smuldur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** M**
  • Mesajlar 468
  • Beğeniler 268 / 89
  • Ticaret 17, (%100)
İleti merkezinin opencart, woocommerce, whmcs, magento gibi yazılımlar için ücretsiz modülleri var. Bir çoğunu kullandım. Bu firmadan sms hizmeti alarak wordpress de de kullanabilirsiniz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al