-
-
Yaş/Cinsiyet
17 / E
-
Meslek
Cyber Security
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web sitemin 3. red yiyişi. Sahip olduğum eklentilerin bu konuda bir etkisi var mıdır? Çok fazla yol denedim
ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Eklentilerden olacağını sanmıyorum. Sonuçta adsense kullanan wordpress siteler arasında eklentisiz olan yok denecek kadar azdır. Ancak sorun çıkaran eklentiler de olabilir tabi ki. Kullandığınız eklentileri yazar mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece belki olabilir diyerek yazıyorum da adsense neden kabul etmediğini söylemiyor mu ki? belki bir ihtimal diye seo eklentisinden dolayı olabilir diye düşünüyorum google ile bağlantılı olduğu için tam olarak seo'yu da bildiğimi söyleyemem bir diğer soru ise belirli kuralları vardı diye hatırlıyorum yani içeriğinin çok olması vs. sitenizin ne üzerine ve içerik sitesi ise içeriği azsa o da etkiliyor olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Software Web Design
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neden bu kadar eklenti kurma gereksinimi duydunuz ki?
Software Web Design //
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok fazla eklenti var isterseniz çoğunu etkisizleştirin ondan sonra başvuru yapınız. En azından bir hafta boyunca bekleyiniz şuan pagespeed skorunuza baktım çok yavaş
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=tr&url=teknoixir.net buradan bakınız. Bunun da etkisi vardır. Çok fazla eklenti kullanımı sayfa hızınızı olumsuz derecede düşürür ne yazık ki.
followlikes.net Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Google site kit, sitemap (rankmath ayarlarında mevcut olduğu için), demo importer ve loco silinebilir. Ancak elbette konumuz bu değil.
Adsense politikalarına aykırı bir eklenti hiç görmedim, duymadım. Site hızı ve adsense konusunda da diğer arkadaşlara katılmıyorum. Yüksek hızlı saf html bir site yapalım ve onaya gönderelim. Onay garantisi verebilir mısınız? Hiç sanmıyorum.
Her ne kadar iç içe olsalarda Seo ve adsense aynı şeyler değil. Adsense reddedilme nedeniniz bildirilmiştir muhakkak. Red nedenini söylerseniz daha kolay öneriler sunulabilir.
Öncelikle sitenizde önemli tüm sayfalar mevcutken, gizlilik politikası sayfası mevcut değil. Adsense için en önemli sayfalardan biridir.
Bunun dışında site index ve trafik durumuda günümüzde resmi açıklama olmayan etkenlerdendir diyebiliriz sanırım.
Eğer sitenizde kopya içerik varsa bu durumda da adsense epey zorlayacaktır.
Bana kalırsa eğer kopya içeriğiniz yoksa, gizlilik politikası sayfası oluşturup tekrar başvurun. Yine red gelirse organik trafiğinizi arttırmayı, google da daha iyi sıralamalada gelmeye gayret edin. Son zamanlarda adsense trafik kaynaklarına ciddi önem veriyor. Bu nedenle organik trafik kazanmakta bir etken diyebiliriz.
İyi çalışmalar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Cyrptocoin.com CEO
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklentilerle bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum künye iletişim ve gizlilik politikasını adsensenin istediği gibi yap ve yazılar özgün olsun onay alır
Blockchain, Bitcoin Ve Altcoin Haber Analiz
cyrptocoin.com