Google site kit, sitemap (rankmath ayarlarında mevcut olduğu için), demo importer ve loco silinebilir. Ancak elbette konumuz bu değil.
Adsense politikalarına aykırı bir eklenti hiç görmedim, duymadım. Site hızı ve adsense konusunda da diğer arkadaşlara katılmıyorum. Yüksek hızlı saf html bir site yapalım ve onaya gönderelim. Onay garantisi verebilir mısınız? Hiç sanmıyorum.
Her ne kadar iç içe olsalarda Seo ve adsense aynı şeyler değil. Adsense reddedilme nedeniniz bildirilmiştir muhakkak. Red nedenini söylerseniz daha kolay öneriler sunulabilir.
Öncelikle sitenizde önemli tüm sayfalar mevcutken, gizlilik politikası sayfası mevcut değil. Adsense için en önemli sayfalardan biridir.
Bunun dışında site index ve trafik durumuda günümüzde resmi açıklama olmayan etkenlerdendir diyebiliriz sanırım.
Eğer sitenizde kopya içerik varsa bu durumda da adsense epey zorlayacaktır.
Bana kalırsa eğer kopya içeriğiniz yoksa, gizlilik politikası sayfası oluşturup tekrar başvurun. Yine red gelirse organik trafiğinizi arttırmayı, google da daha iyi sıralamalada gelmeye gayret edin. Son zamanlarda adsense trafik kaynaklarına ciddi önem veriyor. Bu nedenle organik trafik kazanmakta bir etken diyebiliriz.
İyi çalışmalar dilerim.