çok kapsamlı bi soru olmuş, tam olarak ne yapmak istediğini neye göre bir tema tasarladığını fonksiyonlarıyla birlikte vs. belirtirsen daha sağlıklı olabilir. kolay gelsin.
hocam bir sitenin temasının benzerini yapıyorum tasarımını httrack ile çektim style.css ve index.htmli hem öğrenmek hemde beğendiğim bir tema bu benzerini kendi sitem için yapmak istiyorum kategorilerimiz farklıdır tabiki
çektiğim index.hmlde aşağıdaki kodlar var
içerisinde
<script></script>
hem öğrenmek hemde temayı yapmak istiyorum nereleri değiştirmeliyim yada nasıl olmalı header.php içersindeki
Ek Olarak: bu kodları benim için düzeltebilirmisiniz acaba yani wordprese alışkın değilim ve php html ile aram fazla iyi değil kendimi geliştiriyorum böylece
Meta etiketlerinin genel kullanımından bahsedeyim.
Başlık
title: Site başlığını belirtir. meta charset: Karakter kodunu belirtir. örneğin "utf-8" Türkçe karakterleri destekler. robots: Arama motorlarının siteyi ziyaret edip etmeyeceğini ve indexleyip indexlemeyeceğini belirler. description: Site hakkında açıklama. keywords: Site hakkında anahtar kelimeler. stylesheet: Stil (CSS) dosyası
Lokasyon123 Benim verdiğim örneğe göre yukarıda belirttiğiniz kodlarda birden fazla CSS dosyaları ve farklı meta etiketleri belirtilmiş. Daha detaylı şekilde öğrenmek istiyorsanız videolu eğitim setlerinden yararlanmanızı tavsiye ederim.
Birkaç meta etiketi daha ekleyeyim:
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)