-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
İngilizce dizi film izleme sitesi açsam sıkıntı çıkar mı telif hakkı açısından, mail yoluyla uyarmalarından bahsetmiyorum direkt olarak işlem başlatabilirler mi acaba?
İngilizce harici dillerdeki siteler karşılarına çıkmadığı için uğraşmıyor olabilirler ama ingilizce olunca sıkıntı yaratabilirler diye düşünüyorum var mı bilgisi olan?
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Başlatılır, yaptırım uygulana bilir. Sen türkiye'densin diye işlem uygulayamacak diye birşeyi asla düşünme.
AtilgaN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam zaten tüm filimlerin telif hakkı var. Ama paylaşılması yasak değil. Yapımcı firmanın özel bir ilgisi varsa filime hiçbir yerde paylaşılmasını istemiyorlarsa uyarırlar kaldırırsınız. Zaten direk birşey yapmaları mümkün değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Abartısız 7 yıldır bu sektördeyim. Biri geldi sildi attı herşeyi yok yapımcının özel ilgisi varsa kaldırta bilir, yok dizinin telifi yok, ne güzel dünya. Ne yapımcısından bahsediyorsun, yapımcının işi gücü yok peşine mi düşecek, telif için çalışan şirketleri bir araştırın diyeceğimde sizinle hiç muhatap olmamışlar.tabi her film sitesi açan bu sektördeyim derse böyle olur. Neyse konudan çıkıyorum, daha müdahil olmam lütfen beni etiketleme yapmayın münakaşa etmeliyim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
İşte diyorum ki, hep size güzel güzel kaldırın yazısı gelmez. Siz yurt dışı diyince olay bambaşka boyuta taşındı. Ortada dedim kaldırın diye farklı bir cümle kurmadım. Ordada arkadaş kaldırmama yolunda gidiyordu, eğer okuduysanız. Dediğim gibi bu işleri yönetmen miş, oyuncuymuş, yapımcıymış kovalamaz, aracı şirket kovalar, sırf bu işler için çalışan insanlar. Yoksa binlerce siteye tek tek insanın ömrü yetmez. Hele ki kafanızı çevirip baktığınızda 10 siteden 8 i film iken.
1 kişi bu mesajı beğendi.