-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, genel veya belli bir kategöride site acaktım bugun yandex çok konuşuldu benimde akılıma forumdex.com domaini geldi aldım iyi mi yaptım kötümü yaptım hostta aldım bu arada
james007
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arama motoru mu açacaksın yoksa ileride satacak mısın ama hos aldınn
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Turkgucu21 Hocam forum siteleri öldü malesef. Yani inşallah bir şeyler olur ama ben şu an hiç bir forum sitesi açılmasını doğru bulmuyorum. DH, FRMTR, WM, WMAracı, Chip ve bir kaç site dışında tutunabilen olmadı. İsim güzel ama forum sitesi geçti artık.
Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam katılmıyorum çünkü çok fazla forum var ve çok ciddi bir rekabet var. Para harcamadan tanıtım ve gelişim çok zor. Siz bilirsiniz, domain güzel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Biraz abes kaçabilir hocam yani wmaraci.com alıp arkadaşlık sitesi kurmak gibi bir şey :D
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forum devri bitti tam olarak ne demek ? Ben algılayamıyorum.
Teman iyiyse, içeriğin iyiyse, güzel bir ekibin var ise ve gerekli reklam ve tanıtımları yaparsan gayet güzel işleyebilir forum. Büyüye de bilir.
Biz her şeyin kolayına kaçtığımız, 2 ayda günde 3-4 içerik gireyim özgün, hemen sitem uçsun mantığında olduğumuz için her şey 'bitti' , 'zor' vb. şeyler diyoruz. Kesinlikle katılmıyorum.
wmaraci kurulmadan önceki bu konuda yazılan şeyleri bir araştırın forumlarda :) Aynı şeyler o zaman da söyleniyordu. 5 yıl sonra da burada 'etoo bitmiş' diyecekler forumlar için. Ama bu 5 sene içerisinde yine gayet iyi forumlar o ya da bu şekilde çıkacak.
Olay sizde bitiyor özetle.
Ayrıca Yandex ile ilgili pek site yok gibi ve Yandex her geçen gün Türkiye'ye daha büyük yatırımlar yapıyor. Bence sadece Yandex ile ilgili tamamen özgün ve hiçbir yerde olmayan içeriklerle güzel bir forum açılabilir. Elbette önce Yandex konusunda uzman gerek. Ekip gerek. Ama bunlar olmayacak şeyler de değil çalıştıktan sonra. Ben burada 3 ay önce 'Wp de yorumları nasıl kapatıyoruz abi ?' diye soru açanların 'SEO uzmanı' olduklarını görüyorum mesela :) Olmaz olmaz demeyin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
BT1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
1** 1**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Sos Ağlar yani Facebook vs açıldığından bu yana forumların sonu geldi. :)