Forum devri bitti tam olarak ne demek ? Ben algılayamıyorum.

Teman iyiyse, içeriğin iyiyse, güzel bir ekibin var ise ve gerekli reklam ve tanıtımları yaparsan gayet güzel işleyebilir forum. Büyüye de bilir.

Biz her şeyin kolayına kaçtığımız, 2 ayda günde 3-4 içerik gireyim özgün, hemen sitem uçsun mantığında olduğumuz için her şey 'bitti' , 'zor' vb. şeyler diyoruz. Kesinlikle katılmıyorum.

wmaraci kurulmadan önceki bu konuda yazılan şeyleri bir araştırın forumlarda :) Aynı şeyler o zaman da söyleniyordu. 5 yıl sonra da burada 'etoo bitmiş' diyecekler forumlar için. Ama bu 5 sene içerisinde yine gayet iyi forumlar o ya da bu şekilde çıkacak.

Olay sizde bitiyor özetle.

Ayrıca Yandex ile ilgili pek site yok gibi ve Yandex her geçen gün Türkiye'ye daha büyük yatırımlar yapıyor. Bence sadece Yandex ile ilgili tamamen özgün ve hiçbir yerde olmayan içeriklerle güzel bir forum açılabilir. Elbette önce Yandex konusunda uzman gerek. Ekip gerek. Ama bunlar olmayacak şeyler de değil çalıştıktan sonra. Ben burada 3 ay önce 'Wp de yorumları nasıl kapatıyoruz abi ?' diye soru açanların 'SEO uzmanı' olduklarını görüyorum mesela :) Olmaz olmaz demeyin :)