cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Selamlar öncelikle. Arkadaşım ile beraber yazdığımız şiirler mevcut. Yaklaşık 80 adet şiir var elimizde kendi yazdığımız. Bu şiirleri satmayı düşünüyoruz ancak satılabilir mi? satılabilirse ne kadar eder bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler iyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Konu hakkında pek bir bilgim yok, ancak fikir olması açısından bir yayın evi ile görüşmenizde fayda görüyorum. Hatta şiirlerinize güveniyorsanız bir kitap bile çıkarmayı düşünebilirsiniz.. Umarım umduğunuzu bulursunuz..
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
elimde siir ile ilgili güzel bi domain var, güzel bi fiyata birakabilirim eğerki uygun görürseniz tamda sizlik
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam isteğe göre şiir yazabiliyorsanız bir site üzerinden sosyal medya destekli olarak satış yapmalısınız. Umduğunuz ticareti Webmaster Sitelerinde bulamayabilirsiniz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şiirin para ettiği yer lazım hocam size.Tavsiyelerim:
*Öncelikle yazmaya devam edin.
*Webmasterlar yerine, edebiyat siteleri ve forumlarına üye olun,şiirlerinizi mail atın.
*Şiirler bir kitap seviyesine ulaşıncaya kadar sosyal medyaya yüklenin. Önceliği instagrama verin.
*Oldu da kitabınız basıldı,hemen domain-host vs uğraşmadan bedava bir blog aç. Sonra kitabını tanıt.Nerde tanıtpeki? Yükselttiğin twitter,face,insta da paylaş.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Yaklaşık 1 ay önce şarkı sözlerim için konu açmıştım. Wmaracı dışında farklı platformlarda da yapabileceğim yolları aradım ama nafile.