-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar ben Java yazılım eğitimine sıfırdan başlayacağım. Android uygulama geliştirmek için sanırım önce java gerekiyor . Sizden isteğim bilen arkadaslar yazabilirse sevinirim , Sıfırdan baslamak için nasıl bir yol izlemem gerek , eğitim setim var 4 gb lik sıfırdan java adında . ama Java SE6 Java SE7 dersleri felan var bunların farkları ne ? benim izlemem gereken yol ne ? android için önereceğiniz baska birşey varmı ? yani sıfırdan baslamak için izlemem gereken yol hangisi
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şimdi illaki Java'ya gerek yok. Anroid Studio indir.
Javascript, C, özel oyun motoru, unity, java, corona, lua bunlardan biriyle yapılabilir.
Java zor geliyorsa LUA daha kolaydır.
Android SDK bilmen şart.
Android Studio zor geliyorsa Adobe Phonegab var. Onda uygulama yapmak kat kat daha kolay. Hem içinde entegre ödeme sistemi de var (örnek olarak).
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Java için Burak Selim Şenyurt'un sitesinde de güzel bilgiler var, oraya da bakabilirsiniz. Fakat iyi öğrenmek istiyorsanız sağlam bir kitapla başlayıp diğer kaynaklarla desteklemek en iyisi bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bana göre, yazılım video ile öğrenilmez. Bir programlama dilinin kitabı alınmalı ve baştan sonra iyice anlaşılmalı. Sonrasında ise yöneleceğiniz alan ile ilgili kütüphaneler araştırılmalı.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi dil ile başlarsanız başlayın fakat mutlaka temelini iyice kavrayın. Temelini kavradıktan sonra vız gelir vız gider. Başarılar.