Bydogu adlı üyeden alıntı

temelini anlatan bir kaç kitap alman yeterli olucaktır bro php'yse fonksiyonlar + deyimleri+nasıl kullanılır + neyi amaçla rtarzında kitaplar bakınabilirisin + ayrıca Kodlab 'ın kitapları öneriliyo genelde videolarla biraz da kendine ayıracağın zamanla yapabilrisin ;) rahat bir alan + hzılı ve temiz bir pc + notepad++ ve zen coding eklentisiyle çalışman yeterli olucaktır ;) orta düzeye geldiğinde ise Visual studio veya benzeri progları kullanarak geliştirebilirsin veya etrafında en az 2-3 kodlama dili bilen kişilerle takılırsan daha iyi öğrenenbilisin ;) Başarılar ...

Kitap değil ama videolu dersleri izleyip, kendim örnekler yapabiliyorum. Ayrıca şu an html-css ile (bence) iyi ama daha iyisi de olabilir web siteleri tasarlayabiliyorum. CSS'te de yeni olduğum için şu an CSS'e yönelmiş durumdayım.

Notpad++ bilgisayarımda yüklü. Ayrıca Dreamweawer vs. Etrafımda ise iyi bir kodlamacı sadece bir kişi var ve onun dışında sadece öğretmenlerim var.

Size şunu sormak istiyorum; HTML - CSS nereye kadar öğrensem benim için yeterli olur? Çünkü bir işi bitirmeden başkasına geçmek istemiyorum.

Ayrıca C# 'ta kendimce arada bir kod yazmaya çalışıyorum.

Ek Olarak:

seoakcy adlı üyeden alıntı

Kesinlikle yönelin. Türkiye'de herkes donanıma yöneliyor ama durumun farkında değiller. Yani gidip lafta hocalarından fikir alıyorlar, hocaları da Türkiye'de yazılım piyasası yok deyince donanım seçiyorlar. İş imkanı yok, maaşı iyi değil gibi şeyler. Bugün WhatsApp çok farklı birşey değil. Yada ücretli olan sunucular, vs.vs.vs.

Bence kesinlikle yazılıma yönel ve tam anlamıyla bu işin mühendisi ol. Sonrasında zaten nasıl para kazanacağını bulacaksın emin ol :)

Benim için aslında para önemli değil. Öncelikle kodlamayı öğrenmek istiyorum. Eminim zaten daha sonra para da öğrenmenin peşinden gelecektir.