-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Gelişmeleri buradan paylaşacağım bunu yapan umarım forumdan biri çıkmaz
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bu tuzağa düşen biri vardı haberlerde gösteriyordu adamın iş yerindeki pcde bütün dosyalar silinmiş dikkatli olmak gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim-Web-Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bir ara çok yoğundu bu yöntem. şimdi son zamanlarda yeniden başlamış. dosya şifreleme virüsü. geçmiş olsun. yapacak bişeyin yok bence. etki tepki tabi yani çok fazla uğraşsamda şuan şifreli dosyaların ederi daha fazla diyorsan doğru aç davanı. ama bak ******* bile bu insanların peşinden koşmuyor çünkü aynen dediğin gibi ucu öncelikle yabancılara dayanıyor. tunuslu, cezayirli, uzakdoğu vb. bu forum *** da varmıdır böyle insan olabilir ama bulamazsın form dışı olduğu için kişi gelip de ben de demez. Türk Lirasında kaç para istiyorlar, versen de dosyaların açılmama ihtimali çok çok fazla emin ol. tekrar çok geçmiş olsun, inşallah düşündüğümden daha kolay çözersin.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Çocuklarına çalışarak kazanmayı öğretmeyen ana babaların çok vebali var. Çok ufak çocuklar bile çalışmadan kazanmanın hesabını yapıp, hin hin hinnikler düşünüyor boyuna bakmadan. Önce ahlak verilmeli ve çalışmanın en büyük hazine olduğu çocuklara anlatılmalı.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim bilgisayarda herhangi bir zarar yok gerekli önlemleri zaten aldım ama bilmeyen birisi kolay kolay kurtulamaz.Merak ettiğim gerçekten bu sahtekarlara para kaptıranlar varmı ? Bende boşversem bu böyle devam edecek ama yok öyle bana bir zarar yapamasalarda yarın yasal süreci başlatacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
açmakla çok büyük hata yapmışsın en kötü virüslerden biri malesef :(
Bursa da çözerim diyen biri var, şu an arkadaşta aynı sorun ile uğraşıyor hdd ile para yolladı ama bilmiyorum, gelişmeyi öğrenip size bilgi veirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam bunu tam okurken arkadasima da buna benzer iki mail aynanda gelmis *****.org ve bir italyan domaini tarafindan, telefondaydik son anda tiklama diye uyardim - sayenizde kendisini kurtarmis oldum. Oda bu bu maili kocasina atmis, kocasinin sirket maili olunca o da tam acacakken arkadasim acma diye aradi. Vallaha sizin icin uzuldum ama bilmeden de olsa cok sevaba girdiniz bu konuyu acarak. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO & Wordpress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ü** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bu işlere az çok bilgili ve başıma geldiğinden tecrübelerimle yazıyorum öncelikle bu herkezin başına gelebilir fake mail adresiyle fudlanmış pdf dosya formatında gelebilir ve açdığınız anda pc deki tüm dosyaları 128 bit le şifreler ve bunu çözülmesi gerçekten çok zordur ve türkiyede çözebilen nadir daha önce firma firma aradım ondan biliyorum ve bu yazılım tek tek farklı kodlarla şifreliyorsa dosyaalrınızı o zaman ayvayı yediniz savcılığa başvurudan bahsetmişsin bence hiç bir geri dönüş alamayıp vakit kaybına ulaşacaksanız bu sektörde olanlar zaten senin düşündüklerini düşünüyorlar ve adımlarını ona göre atıyorlar paypal ve bitcoin yurt dışı ve güvenlik tedbirinden dolayı karşı tarafın bilgilerini asla paylaşmaz apple açılan dava gibi düşün bide onlara amerika açmıştı :D
İzmir SEO Uzmanı | proji.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Entrepreneur / W. Dev.
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Gecmis olsun. Cok eski bir yontemdir. BTC kanali isin icine girince takip imkansiz hale geliyor. Sonuc almaniz cok zor, daha dikkatli olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar bu çok önemli bir virüs kesinlikle dikkatli olmalısınız.Benim başıma gelmez demeyin beklemediğiniz biranda çok ince detayla hazırlanmış bir sahtekarlıkla dalgın olduğunuz bir zamanda düşebilirsiniz.