lostyazilim

Yeni sahtekarlık yöntemi

45 Mesajlar 6.040 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Gelişmeleri buradan paylaşacağım bunu yapan umarım forumdan biri çıkmaz

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

wmaraci
reklam

MuscleTower MuscleTower WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 18, (%100)
bu tuzağa düşen biri vardı haberlerde gösteriyordu adamın iş yerindeki pcde bütün dosyalar silinmiş dikkatli olmak gerekiyor

asdbky asdbky WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Eğitim-Web-Tasarım
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 49 / 37
  • Ticaret 9, (%100)
bir ara çok yoğundu bu yöntem. şimdi son zamanlarda yeniden başlamış. dosya şifreleme virüsü. geçmiş olsun. yapacak bişeyin yok bence. etki tepki tabi yani çok fazla uğraşsamda şuan şifreli dosyaların ederi daha fazla diyorsan doğru aç davanı. ama bak ******* bile bu insanların peşinden koşmuyor çünkü aynen dediğin gibi ucu öncelikle yabancılara dayanıyor. tunuslu, cezayirli, uzakdoğu vb. bu forum *** da varmıdır böyle insan olabilir ama bulamazsın form dışı olduğu için kişi gelip de ben de demez. Türk Lirasında kaç para istiyorlar, versen de dosyaların açılmama ihtimali çok çok fazla emin ol. tekrar çok geçmiş olsun, inşallah düşündüğümden daha kolay çözersin.

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Çocuklarına çalışarak kazanmayı öğretmeyen ana babaların çok vebali var. Çok ufak çocuklar bile çalışmadan kazanmanın hesabını yapıp, hin hin hinnikler düşünüyor boyuna bakmadan. Önce ahlak verilmeli ve çalışmanın en büyük hazine olduğu çocuklara anlatılmalı.

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim bilgisayarda herhangi bir zarar yok gerekli önlemleri zaten aldım ama bilmeyen birisi kolay kolay kurtulamaz.Merak ettiğim gerçekten bu sahtekarlara para kaptıranlar varmı ? Bende boşversem bu böyle devam edecek ama yok öyle bana bir zarar yapamasalarda yarın yasal süreci başlatacağım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)
açmakla çok büyük hata yapmışsın en kötü virüslerden biri malesef :(
Bursa da çözerim diyen biri var, şu an arkadaşta aynı sorun ile uğraşıyor hdd ile para yolladı ama bilmiyorum, gelişmeyi öğrenip size bilgi veirim.

alpturkay alpturkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 23 / 29
  • Ticaret 6, (%100)
hocam bunu tam okurken arkadasima da buna benzer iki mail aynanda gelmis *****.org ve bir italyan domaini tarafindan, telefondaydik son anda tiklama diye uyardim - sayenizde kendisini kurtarmis oldum. Oda bu bu maili kocasina atmis, kocasinin sirket maili olunca o da tam acacakken arkadasim acma diye aradi. Vallaha sizin icin uzuldum ama bilmeden de olsa cok sevaba girdiniz bu konuyu acarak. :)

cold459 cold459 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO & Wordpress Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ü** Y**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 32 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
hocam bu işlere az çok bilgili ve başıma geldiğinden tecrübelerimle yazıyorum öncelikle bu herkezin başına gelebilir fake mail adresiyle fudlanmış pdf dosya formatında gelebilir ve açdığınız anda pc deki tüm dosyaları 128 bit le şifreler ve bunu çözülmesi gerçekten çok zordur ve türkiyede çözebilen nadir daha önce firma firma aradım ondan biliyorum ve bu yazılım tek tek farklı kodlarla şifreliyorsa dosyaalrınızı o zaman ayvayı yediniz savcılığa başvurudan bahsetmişsin bence hiç bir geri dönüş alamayıp vakit kaybına ulaşacaksanız bu sektörde olanlar zaten senin düşündüklerini düşünüyorlar ve adımlarını ona göre atıyorlar paypal ve bitcoin yurt dışı ve güvenlik tedbirinden dolayı karşı tarafın bilgilerini asla paylaşmaz apple açılan dava gibi düşün bide onlara amerika açmıştı :D

İzmir SEO Uzmanı | proji.com.tr

Live Live Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Entrepreneur / W. Dev.
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 77 / 75
  • Ticaret 25, (%100)
Gecmis olsun. Cok eski bir yontemdir. BTC kanali isin icine girince takip imkansiz hale geliyor. Sonuc almaniz cok zor, daha dikkatli olun.

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Arkadaşlar bu çok önemli bir virüs kesinlikle dikkatli olmalısınız.Benim başıma gelmez demeyin beklemediğiniz biranda çok ince detayla hazırlanmış bir sahtekarlıkla dalgın olduğunuz bir zamanda düşebilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al