nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun. Sizin bu sorununuzu 3 yıl önce bende yaşadım.
Yaşadıklarım şu şekilde; Benim hostingime giriş yapmışlar ve ***** fatura adında .rar dosya oluşturmuşlar. Ve bu mail gibi binlerce kişiye mail gitmiş tıklayanlar benim domain üzerinden dosya indirme işlemi sağlamışlar. Bu yüzden mahkemeye başvurdum benim sunucumu hackleyip dosya yüklediler milletimizi madur ettiler ve benimde mağduriyetimi ticaretimin bu yüzden bittiğini dile getirerek dava açtım. 3 yıl oldu sonuç 0 hiç bişey yok
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Aynen rar olarak geldi rardan çıkarınca pdf görüntüsü vardı ama .exeymiş *****tende fatura beklediğim için düştüm tuzağa.Bu kadarda olmaz yani arkadaş buda ders olsun bundan sonra mailin hangi adresten geldiğini uzantısını iyice kontrol etmeliyiz.
Şimdi benim sıkıntım görünürde bilgisayarımda birşey yok.Yarın format atacağım.Ancak bu dosya nerden geldi mail adresindeki site uzantısını yazınca *****in sitesine yönlendiriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başka mail adresi ile mail gönderme siteleri mevcut, mail adresine güvenerek mail den indirme işlemi yapmayın. Önce mail dosyasını taratın sonra dosyayı kullanıma açın.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Yani bu gibi durumlarda zaten bizim ülkemizde pek davalara bakmıyorlar. Bilirkişi iletişimden bakıyor oda olumsuz yanıt veriyor çok bilirmiş gibi sonra da sen ben gibi insanlar boş yere vakit öldürmüş oluyorlar. Ne kadar da versen savcıya bir kere minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır. Kendi adına bir işlem yapmamıştır. Bitcoin ise de onu zor bulursunuz derim. Orada sadece Bitcoin hesabı olur kullanıcısının kime ait olduğunu bulmanız zor dava da etseniz bulunmaz adamlar neler neler satıyorlar deep web te
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam pm bir bakarmısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bir zenginin tavuğuna kış demedikçe senin benim gibi insanlara bir şey olmaz. Yani işin özü boşa dava açarsın.
weblobedi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Satış Ortağı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mail ile gelen faturalar mail adreslerinize .pdf olarak gelir. Firmalar bu farurayı rar yaparak göndermezler. Ekstra bilgi olarak aklınızda kalsın
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar dava açmanın bize herhangi bir zorluğu yok güzel bir dilekçe hazırlayıp yarın halledeceğiz.BitCoin hesabından kim olduğu çıkacaktır.Benim tahminlerim şu yönde yurt dışında yaşayan yabancı kişiler Türkiyedeki resmi kurumları taklit ederek **************lık yapıyor.Parayıda bitcoin sayesinde alıyorlar.Çünkü gönderilen mailde yabancı yazı yazıyor altındada türkçeye çevrilmiş hali.Türkçe yazılmadığı çok belli oluyor çeviri yapılmış.